Annonce

Opret nyhed

Solar åbner kompetencecenter i Aarhus

Et spritnyt Solar kompetencecenter er klar til åbning i Århus-forstaden Skejby. Solar ønsker nemlig at være mere synlige i ”smilets by”, som forventes at blive et vækstcenter de kommende år.

BRANCHEN

El, vvs og ventilationsgrossisten Solar åbner nyt kompetencecenter i Århus. Samtlige installationer i centeret er baseret på Solars Blue Energy-konceptet, der byder på en række nye og energieffektive løsninger.

Læs også: Solar puster nyt liv i Comfort-konceptet

Solar har valgt at placere det nye center i Århusområdet, fordi virksomheden forventer, at Danmarks næststørste by bliver en vækstby i de kommende år. Det forklarer Lars W. Sørensen, der er direktør for Intern Salg i Solar

”Årsagen til at vi lægger et kompetencecenter i Aarhus er, at vi vil være langt mere synlige i Danmarks næststørste by, som i de kommende år bliver et af Danmarks vækstcentre. Placeringen af kompetencecentret i erhvervsområdet i Skejby, og placeringen af vores Servicecenter på Søren Frichs Vej vurderer jeg som værende optimal. Det er afgørende for os at være i stand til at tiltrække de rette kompetencer til Solar, så vi fremadrettet kan styrke vores målsætning om at være den førende tekniske grossist til el-, vvs og ventilationsmarkedet i Danmark. Det bliver vi med det nye kompetencecenter i Aarhus i stand til, da vi nu samlet set har kompetencecentre placeret, så vi kan rekruttere medarbejdere fra hovedstadsområdet (Brøndby), trekantsområdet (Vejen), Aarhus (Skejby) og Aalborg (Svenstrup),” Lars W. Sørensen.

Læs også: Solar dropper forbrugerelektronik

Det nye kompetencecenter kan i en fremtid huse mere end 70 medarbejdere, heraf teknikere med viden inden for el, vvs, energioptimering, vedvarende energi, Building Management Systems, belysning og en række andre tekniske discipliner. Med kompetencecenteret i Aarhus kan Solar samtidig afholde en række af de utallige kunde- og leverandørarrangementer samt kursusaktiviteter, som Solar Skolen afvikler.

-LA

Annonce
Solar Danmark A/S er partner på installator.dk Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest...
Aktivitet: Artikler: 21 | Navnenyt: 8 | Kompetenceområder: 28

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af redaktionen på websitet.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce