Teknologisk Institut - Energi og Klima

Kursus

Byggesagsbehandling via BygOgMiljø.dk

Skab forudsætninger for ubesværet byggesagsbehandling. Heldagskursus om anvendelse af BygOgMiljø.dk ved behandling af byggesager. Kurset henvender sig til bygherrer, deres rådgivere og projekterende/udførende entreprenører i alle typer og størrelser af sager - og også til kommunernes sagsbehandlere, som bl.a. varetager vejledning af den primære målgruppe i det daglige arbejde med sagernes behandling.

Kategori

Kursus

Sted

Taastrup

Start dato

27. august 2024 kl. 09:00

Slut dato

27. august 2024 kl. 16:00

Hvorfor deltage?

Kurset omfatter – ud over introduktion til byggesagernes typiske faser og de forskellige roller i byggeriets forløb – en dialogbaseret og praksisorienteret gennemgang af byggesagens typiske forløb, hvor særligt de ydelser, der knytter sig til hovedfaserne 1) Ansøgning og 2) Færdigmelding, vil blive gennemgået og understøttet af mange case-baserede øvelser.

Du bliver fuldt opdateret på hvordan og hvornår byggesagens dokumenter skal foreligge i forhold til kommunen.

BygOgMiljø-portalen har en struktur, som følger bygningsreglementet og du vil opnå en god forståelse af denne sammenhæng, som kan gøre det væsentligt nemmere at navigere blandt de mange krav, der stilles og den dokumentation, der skal skaffes til veje.

Se også:

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.