Solar Danmark

Slået op d. 02.07.2024

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Stilling
Account Manager – Specialist på ABA/AVA
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Hovedstaden
Arbejdssted
Gammelager 14, 2605 Brøndby
Telefonnummer
+45 40 63 16 03
Ansøgningsfrist
22.08.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Arbejder du professionelt med B2B-salg af ABA-installationer, eller brænder du for at komme til det, så kan vi være det rette match for dig.

Du får et job med fleksibilitet, og hvis du er ny i den eksterne salgsrolle, får du chancen for at arbejde sammen med et kompetent salgsteam med en stor viden og erfaring, som vi gerne deler med dig.

Om stillingen

Du bliver tovholder på dine egne salgsopgaver, og det er din vigtigste opgave at opsøge og sikre ordrer på vores portefølje af ABA/AVA-produkter i samarbejde med vores kunder og med dine kolleger i fx sikring og el-installatørsalg.

Du vil blive en vigtig spiller i vores strategi – som bl.a. involverer kvalificeret sparring med kunder og kolleger. Du skal derfor kunne formidle tekniske løsninger kommercielt.

Fokusområder:

 • Opsøgende salg til vores kunder og sælgere inden for ABA og AVA – naturligvis med blik for vores andre sikrings-discipliner.
 • Lettere projekteringsopgaver med særligt fokus på ABA og AVA.
 • Ansvarlig for at udarbejde tilbud – eventuelt i samarbejde med vores support-team.
 • Kontakt til vores leverandører vedrørende produktvalg og løsninger.

Vores nye kollega

Som person skal du være energisk og videbegærlig. Du skal kunne læse igennem projektbeskrivelser og finde smarte løsninger. Det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag, hvor du skal holde mange bolde i luften samtidig.

Fagligt skal du:

 • Gerne have en erfaring med ABA/AVA-systemer, og gerne kombineret med praktisk erfaring fra installationsbranchen - eller have lysten og evnerne til at skaffe dig erfaringen.
 • Have lyst til at arbejde med mange interessenter – interne og eksterne.
 • Have et solidt salgsmæssigt fundament, hvor du har god forståelse for mekanismerne i B2B-salg.
 • Have en veludviklet fornemmelse for god kundebetjening - via mail, telefon og F2F.

Hvad tilbyder vi

I Solar ønsker vi at udvikle kompetencer, så hvis du har den rette indstilling, ser vi på sigt, hvilke udviklingsmuligheder, der er for dig. Vi kan tilbyde en travl, men interessant hverdag, hvor du bliver en del af et fagligt- og kommercielt stærkt supportteam på 5 personer - til en konkurrencedygtig løn. Som en del af Solar Data support-team får du en spændende arbejdsplads i en interessant og dynamisk virksomhed, hvor udvikling og fornyelse er vigtige drivere.

Derudover vil der være:

 • Firmabil samt alle relevante IT-værktøjer
 • Sundhedsforsikring
 • Kantineordning
 • Overskudsdeling
 • Solar Family - et uddelingsinitiativ for medarbejdere i svære livssituationer
 • Interne coaches

Distriktet 

Du har kunder i hele landet, så der vil være rejseaktivitet samt overnatninger. Du arbejder ud fra dit hjemmekontor med tilknytning til vores salgskontor i Brøndby.

Er du blevet nysgerrig?

Vil du høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Sales Director Ole Holmen Kraglund på +45 40 63 16 03 for en snak om jobbet, kunderne og teamet.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 23. august 2024

Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor dit CV m.v. hurtigst muligt og gerne allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

I Solar ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

Lad os gøre en forskel sammen.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.