Syddansk Erhvervsskole

Slået op d. 08.02.2024

Faglærer til elektrikeruddannelsen – hovedforløb og hvidevarer

Har du lyst til en ny rejse i dit arbejdsliv med udgangspunkt i din baggrund som elektriker? Så vil vi meget gerne i dialog med dig om muligheden for at blive faglærer på Syddansk Erhvervsskole.

Stilling
Faglærer til elektrikeruddannelsen
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Syddanmark
Arbejdssted
Munkebjergvej 130 5230 Odense M
Telefonnummer
+45 2163 9057
Ansøgningsfrist
02.03.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Her kigger vi ind i nye behov i branchen og styrker kompetencerne i faget både på elektrikeruddannelsen og efteruddannelse for faglærte. Vi uddanner lærlinge i tæt samarbejde med virksomheder i branchen og har desuden travlt med at udvikle den nye elektrikeruddannelse og efteruddannelsesprojekter – alt sammen med øget fokus på den grønne omstilling.

Vi oplever fortsat vækst i søgningen til vores elektrikeruddannelse og har derfor brug for en ny kollega med potentiale til at blive en dygtig underviser og udvikle professionelle relationer til kursisterne og lærlingene. Du bliver en del af hovedforløbsteamet, som har ansvaret for undervisningen på hovedforløb og nogle af modulerne.

Senest har vi indgået samarbejde med Applia, hvor vi uddanner reparatører i det nyeste inden for hvidevarer. Her ser vi, du kan komme til at spille en særlig rolle med udvikling af hvidevaremodulet til elektrikeruddannelsen og tilbud på efteruddannelsesområdet.

Du bliver ikke ladt alene – det hele sker sammen med kollegaer i hhv. dit team og kollegaerne i afdelingen, hvor du altid kan hente pædagogisk og faglig sparring. Vi er 19 medarbejdere i el-afdelingen, der arbejder i en teambaseret struktur – grundforløb, hovedforløb og moduler – hvor vi supplerer hinanden og hjælper på tværs af teams med rig mulighed for at komme på forkant med udviklingen via efteruddannelse og andre relevante aktiviteter.

Lidt om dig

Det vigtigste er, at du har lyst til at dele din faglige viden og entusiasme med de kommende reparatører i hvidevarebranchen og den næste generation af dygtige elektrikere.

Formelt har du svendebrev som elektriker, relevant erhvervserfaring fra branchen og gerne suppleret med installatøruddannelse eller tilsvarende.

Vi forestiller os, at du er særligt nysgerrig på reparation af hvidevarer samt love, regler, krav og standarder inden for elinstallation. Og måske har du allerede erfaring med at formidle noget, du brænder for – enten som ansvarlig for lærlinge, frivillig træner eller noget helt tredje.

Om ansættelsen

Stillingen er et genopslag og på fuldtid med løn og ansættelse ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Indplacering sker på basisløntrin 1-7 under hensyn til kompetencer, uddannelse og erfaring. Løntrin er etårige. Slutløn er kr. 33.700.- pr. måned med mulighed for individuel lønforhandling. Hertil kommer arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18 %.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i gennemsnit inkl. pauser, hvor vi lægger vægt på fleksibilitet i planlægning og tilrettelæggelse med baggrund i familievenlig personalepolitik.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige, pædagogiske forudsætninger skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen og foregår i arbejdstiden. Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er i Odense.

Alle med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning og CV med dokumentation for uddannelser via sde.dk/ledigestillinger så vi har den senest søndag den 3. marts 2024. Vi gennemfører ansættelsessamtaler i uge 10 og 11.

Mere at vide? – Vi gi´r en kop kaffe

Du kan læse mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Michal Riber på telefon 2163 9057 for en snak om stillingen eller aftale tid til en kop kaffe.

Her kan du læse mere om indholdet på elektrikeruddannelsen: https://viewer.ipaper.io/evu/elektrikeruddannelsen/den-store-blaa/?page=24

Besøg os på en kort virtuel rundtur – se vores rundvisningsvideo.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.