Geberit fejrer jubilæum med morgenbrød i alle grossistbutikker

Med 150 år bag sig i Geberit koncernen og 40 år som dansk organisation kan Geberit i år fejre jubilæum. Dette markeres med morgenbrød og et godt tilbud hos alle grossister i Danmark.

Foto: Geberit A/S

04.06.2024

Sponseret

Karin Busk Thygesen, Geberit A/S

Geberit startede med en mission om at tilbyde innovative sanitetsløsninger til alle. Og hvad der startede som en lille enkeltmandsvirksomhed har i dag vokset sig til en europæisk markedsleder, der tilbyder sanitetsprodukter både foran og bag væggen. 

I 2024 kan Geberit fejre et dobbelt jubilæum: 150 år for hele koncernen og 40 år i Danmark. Det er en milepæl, vi er stolte af og gerne vil dele med kunder; grossister og VVS-installatører.

Direktør i Geberit Danmark, Bent Knudsen, siger om jubilæet: “Dette jubilæum markerer en vigtig milepæl i Geberits historie. Vi er stolte af det produktprogram, vi i dag kan præsentere, og taknemmelige for det stærke samarbejde med VVS-installatører og vores samarbejdspartnere. Vi ser frem til at fejre dagen og fortsætte vores engagement i at levere innovative produkter og løsninger.

Fredag den 21. juni 2024 vil der derfor være morgenbrød i alle grossistbutikker i hele Danmark som en del af vores fejring og tak for det fortsatte samarbejde. 

På dagen vil der desuden være et særligt tilbud på det nye Geberit AquaClean Alba douchetoilet til alle, der besøger grossistbutikkerne. Tilbuddet gælder naturligvis også ansatte i butikkerne.  

Alle Geberits medarbejdere besøger grossistbutikkerne og forventer at nå forbi 99 ud af de 180 butikker i tidsrummet kl. 7-10, så vi sammen kan fejre jubilæerne. 

Mere fra...

04.06.2024Geberit A/S

Sponseret

Geberit fejrer jubilæum med morgenbrød i alle grossistbutikker

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier