Vølund Varmeteknik A/S

Slået op d. 25.06.2024

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Stilling
Intern tekniker
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Midtjylland
Arbejdssted
Industrivej Nord 7B, 7400 Herning
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Om stillingen

Du tilbydes en fuldtidsstilling i vores serviceafdeling, hvor du sammen med et erfarent serviceteam skal sikre teknisk rådgivning og professionel support af vores kunder. 

Henvendelserne, som du skal besvare, vedrører varmepumper, ventilation, pillefyr samt andre produkter i Vølunds sortimen, og vores kunder er primært VVS-installatører. Dine daglige arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

  • Telefonisk support af erhvervskunder/private kunder
  • Besvarelse af kundehenvendelser på mail
  • Kontakt til eksterne teknikere og samarbejdspartnere

Din baggrund

Du er formentlig uddannet indenfor det VVS- eller el-tekniske område, og/eller har en køleteknisk uddannelse med erfaring fra et lignende job eller andet brancherelateret arbejde.

Du kan have erfaring indenfor enten varmepumper eller pillefyr, men vi lægger størst vægt på, at du har lyst til den daglige telefonkontakt med vores kunder.

Skulle du være nyuddannet el-installatør/VVS-installatør, VVS-tekniker eller maskinmester - og har du lyst til at arbejde med servicesupport for en professionel virksomhed - så er du også velkommen til at søge jobbet.

Med andre ord; dine faglige kompetencer vil være afgørende for, hvordan vi sammensætter jobbet som intern service-tekniker. Det vigtigste er, at du forstår at sætte kunden i centrum i forbindelse med den daglige telefonsupport, og at du har en positiv og åben tilgang til løsning af de daglige arbejdsopgaver.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.