Banedanmark

Slået op d. 05.02.2024

Kørestrømstekniker til fejlretning og vedligeholdelsesopgaver

Har du interesse for jernbaneteknik og har du lyst til at arbejde i en stor og spændende organisation, der sammen arbejder mod et fælles mål – en klimavenlig jernbane? Drømmer du desuden om en spændende og alsidig hverdag, hvor to dage ikke er ens, så er du måske vores nye kollega

Stilling
Kørestrømstekniker
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Sjælland
Arbejdssted
Godsbanevej 2, 4100 Ringsted
Kontaktmail
hkrh@bane.dk
Telefonnummer
20184953
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Som kørestrømstekniker vil du blive en del af Banedanmarks Infrastrukturdivision, hvor vi bl.a. har ansvaret for at vedligeholde Banedanmarks køreledninger. Vi leder efter en engageret kollega til at indgå i vores team, der dækker Sjælland. Som kørestrømstekniker får du en alsidig hverdag ude på sporene, hvor du sammen med de andre kørestrømsteknikere, samt kolleger fra andre faggrupper, er med til at sikre togtrafikken på jernbanen.

Du vil hovedsageligt komme til at arbejde på banestrækningerne Høje Taastrup – Korsør, samt Køge – Næstved og Roskilde – Holbæk, og du kommer til at indgå i et team med syv dygtige og engagerede kørestrømsteknikere og elektrikere. Dit mødested vil være i Ringsted, tæt på Ringsted station. 

Fejlretning og høj kvalitet

Opgaverne indebærer fejlretning, normarbejde, vedligeholdelse og tilstandsopgaver. Fejlretning har altid førsteprioritet, hvorfor du vil få en uforudsigelig hverdag med stor variation. Meget af arbejdet foregår fra en trolje, og der arbejdes en del i højden. I er fortrinsvis to kolleger om at løse opgaverne og sammen sørger I for at udføre opgaverne hurtigt og med høj kvalitet. Vi hjælper også vores nabosektion sikring med signalvedligehold. I det hele taget hjælper vi hinanden på tværs af vores tre kørestrømsafdelinger, når der er behov for det.

For at undgå for mange forstyrrelser i togtrafikken, vil der være en del natarbejde, ligesom der indimellem vil være arbejde i weekender og på helligdage. Når du har opnået de fornødne kompetencer, kommer du til at indgå i en vagtordning. Det er desuden en forudsætning, at du er i besiddelse af et gyldigt kat. B kørekort.

Handlekraftig tekniker med gode samarbejdsevner

Vi forestiller os, at du kommer med en metal- eller el-teknisk baggrund. Det er endvidere en fordel, hvis du allerede har kompetencer indenfor jernbaneområdet, samt erfaring med vedligehold - planlagt såvel som akut opstået.

Som person trives du med at tage fat og arbejde selvstændigt. Samtidig falder det dig naturligt at løse opgaver sammen med andre - også kolleger udenfor din faggruppe. God dialog og godt samarbejde er derfor vigtigt for at trives i jobbet. Hvis du ikke har en uddannelse som kørestrømstekniker, sørger Banedanmark for at du bliver uddannet og får de nødvendige kompetencer.

Som kørestrømstekniker skal du udføre sikkerhedskvalificeret arbejde og derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafikstyrelsens hjemmeside. 

Bemærk at Banedanmark har valgt at outsource alt vedligehold på jernbanen, hvorfor denne stilling er planlagt til at blive outsourcet/virksomhedsoverdraget i 2025.

Løn

Er du uddannet kørestrømstekniker, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.  

Hvis du ikke er uddannet kørestrømstekniker, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for området for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F) eller Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.  

Efter endt videreuddannelse vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund. 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte teamleder Henrik Kerschner-Hansen eller produktionsleder Søren Møllvang Larsen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Går du videre fra de indledende samtaler, kan der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgiver. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en reference. 

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.