ELTRONIC A/S

Slået op d. 22.03.2024

Project Delivery Manager til montage og idriftsættelse af Automationsprojekter

I Eltronic A/S er vi i front inden for udviklingsprojekter med komplekse automationsløsninger til vores kunder inden for fødevare-, life science og fremstillingsindustrien. Til vores team, søger vi nu en erfaren Project Delivery Manager, som vil stå i spidsen for effektivt at bringe vores automationsprojekter i mål.

Stilling
Project Delivery Manager
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Midtjylland
Arbejdssted
Kilde Allé 4, 8722 Hedensted
Kontaktmail
JED@eltronic.dk
Telefonnummer
+45 2298 9158
Ansøgningsfrist
18.04.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Foto: Eltronic

I rollen som Project Delivery Manager vil dit primære ansvar være at sikre, at den tekniske installation og maskinbyg af projektleverancen fra montage og indkøring til endelige idriftsættelse leveres i overensstemmelse med de gældende kundeaftaler.

Som ansvarlig for Project Delivery sikrer du, at Eltronic overholder tid, kost og kvalitet indenfor de enkelte projekters tekniske installationsarbejde. Herunder styring af underleverandører der udfører arbejde på de tekniske installationer, håndtering af eskalationer samt daglig opgavestyring enter direkte eller gennem On Site Managers.

Med din tekniske erfaring samt evnen til at lede både mennesker og processer i komplekse projekter, sørger du for effektiv drift og ressourceallokering i projekterne. Ligesom du har fokus på, at afdelingen udvikles og altid har det rette kompetenceniveau.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder bliver:

  • Overordnet ansvarlig for og ledelse af Project Delivery afdelingen herunder KPI, fravær, intern tid m.v.
  • Personaleledelse af teamet, herunder kompetence- og medarbejderudvikling bl.a. gennem MUS, træning mv.
  • Projektopfølgning og afrapportering af leverancernes nøgletal (økonomi og opgaver)
  • Opfølgning med projektledere, sælgere og managers
  • Proaktivt forbinde projekterne i Eltronics øvrige afdelinger
  • Optimering og videreudvikling af driften samt udarbejdelse af interne processer og systemer

Stillingen refererer til vores Director for Operation & Aftersales og er baseret på 37 timer pr. uge med udgangspunkt i Eltronic’s hovedkontor i Hedensted.

Faglige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk baggrund kombineret med flere års dokumenteret erfaring med projektledelse af montage og indkøring af komplekse systemer.

Vi forventer stærke lederegenskaber med evnen til at organisere og motivere medarbejdere på tværs af flere lokationer samt erfaring med at opbygge relationer.

Derudover lægger vi vægt på en stærk organisatorisk- og forretningsmæssig forståelse, samt evnerne til at kommunikere skriftligt og mundtligt både på dansk og engelsk.

Personlige kvalifikationer
Som person er du udadvendt, fleksibel og serviceminded samtidig med, at du har gennemslagskraft og et stort drive. Din tilgang til arbejdsopgaverne er struktureret, og du besidder et godt overblik. 

I din ledelsesstil udviser du ansvarlighed og initiativ samtidig med, at du er lyttende og god til at kommunikere. 

Vigtigt er det, at du har evnerne og interessen i at samarbejde med dine dygtige og ambitiøse kolleger og medarbejdere.

Danmarks førende automationshus
Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 23 års erfaring med produktionssystemer og automation. Vi udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science og fremstillingsindustrien. 

Eltronic A/S beskæftiger mere end 250 ingeniører og teknikere indenfor en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer. 

Eltronic A/S er den del af Eltronic Group – et ingeniørfirma, som leverer intelligente specialløsninger i tæt kontakt med vores kunder og hjælper med at øge deres konkurrenceevne og skabe en bæredygtig forretning.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Jens Andreasen, Director for Operation & Aftersales, på tlf.: +45 22 98 91 58 eller mail: JED@eltronic.dk.

Vi afholder samtaler løbende, da vi ønsker ansættelse hurtigst muligt, så tag gerne kontakt  allerede nu, hvis du vil være en del af teamet.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.