Banedanmark

Slået op d. 07.11.2023

Sikringsmedarbejdere søges til Sikring Øst

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre en grøn infrastruktur og tog til tiden?

Stilling
Sikringsmedarbejder
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Sjælland
Arbejdssted
Godsbanevej 2, Ringsted
Kontaktmail
kava@bane.dk
Telefonnummer
+45 2687 7671
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Hos Banedanmark søger vi dygtige og engagerede sikringsmedarbejdere, til at indgå i vores team på Sjælland og Fyn, med fokus på sikringsopgaver.

Som vores nye kollega, kommer du til at indgå i vores sikringsteam, med tjenestested i enten Ringsted, Nykøbing Falster eller Odense, alt efter hvor du er bosat.

Du får et spændende og alsidigt job, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, der har stærke faglige kompetencer inden for sikringsteknik. I teamet udvikler vi os sammen og vi hjælper hinanden.

Alsidig arbejdsdag i marken

Du får en alsidig arbejdsdag med varierende opgaver ude i sporene. De opgaver, som du løser, vil gøre jernbanen endnu mere sikker og optimere rettidigheden. Du vil derfor blive en vigtig person i arbejdet om at effektivisere jernbanen.

Dine primære opgaver vil være fejlretning, normarbejder og tilstandsopgaver, hvor opgaverne bl.a. vil være eftersyn af signaler, stationer, sporskifter og meget mere.

Dygtig sikringsmedarbejder, som ikke er bange for at tage fat

Har du erfaring med at arbejde i sporet, vil det være en fordel, men ikke et krav, da du vil blive oplært i at udføre opgaverne af dine kollegaer.

Du har en god holdånd, da du ofte arbejder i teams sammen med andre og på tværs af faggrupper. Sidst, men ikke mindst, er du indstillet på varierende arbejdstider, og tager del i de forskellige ad hoc-opgaver.

Du skal have et gyldigt kørekort til kategori B, da du vil skulle køre rundt til forskellige lokationer.

Som sikringsmedarbejder skal du udføre sikkerhedsklassificeret arbejde, og skal derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, hvor der bl.a. vil blive udfærdiget en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Løn
Hvis du er ufaglært, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for området for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). 

Efter endt sidemandsoplæring vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund. 

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt enten produktionsleder Karsten Valentin 26877671 eller sektionschef Michael Dyrborg 23804832. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Jobmarked

Se alle