wedi Sanwell – funktionalitet og god stemning

Blødt lys indlagt i en hylde, så der skabes en smuk niche med plads til lidt af hvert – det skaber feel-good stemning og dermed wellness i badet.

Funktionalitet og høj kvalitet betyder alt i vådrummet. Her, mere end noget andet sted i boligen, er det vigtigt, at alle vand- og elinstallationer er udført korrekt. Men herudover skal badet også være et hyggeligt rum, man har lyst til at opholde sig i.

Lys giver hygge

Lyskilder spiller en meget stor rolle, når et rum skal være hyggeligt og velfungerende. En tommelfingerregel siger, at der mindst skal være tre forskellige lyskilder i et rum, for at man får skabt god stemning.

I vådrummet vil loftslyset og lyset ved spejlet nærmest være en selvfølgelighed, men nu har wedi GmbH udviklet løsningen på, hvordan kan man få flere sikre vandtætte lyskilder. Med en præfabrikeret lysgivende niche, der samtidig løser problemet med at have et sted, hvor man kan opbevare shampoo, sæbe mv., kan man med nichehylden wedi Sanwell Top LED niche få et elegant oplyst afsætningssted.

Og wedi Sanwell Top LED niche er den fuldt integrerbare niche præ-installeret med vandtæt LED-lys og ready-to-use surface. Et varmt hvidt lys bløder rummet op, og det er lys nok til, at der samtidig skabes overblik. Det er genialt at få skabt hyldeplads fx inde i badet eller på en væg i vådrummet, der måske kræver lidt ekstra, fordi der er rørføring eller andet, der er svært at passe ind.

Føres i fem designoverflader og farver

Den færdige niche med lys fås i størrelse 20 x 40 cm og i størrelse 30 x 60 cm. De fem farver, som wedi Sanwell Top LED niche føres i, matcher wedi Top Walls slidstærke designoverflader. Skab harmoni eller kontrast, vælg mellem:

  • Stone grey, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Sahara beige, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Concrete grey, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Carbon black, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Pure White, et ensartet mineralsk materiale

Produktet er skabt i et 100% vandtæt letvægtsmateriale og passer til de fleste baderums design og udtryk.

Mere fra...

16.11.2023wedi GmbH

Sponseret

Få drømmen om varme i gulvet opfyldt - energirenovér med tilskud

30.10.2023wedi GmbH

Sponseret

Fremtidens badekabine er regenerativ og reducerer CO2e med over 50%

05.10.2023wedi GmbH

Sponseret

Mod stjernerne

28.09.2023wedi GmbH

Sponseret

’Leg med vand giver god forstand’

14.09.2023wedi GmbH

Sponseret

wedi gulvsystem – gennemtestede og fleksible gulvløsninger til vådrum

17.08.2023wedi GmbH

Sponseret

Med wedi er det kun fantasien, der sætter grænser