Èn plads tilbage på IKT-leder uddannelsen i 2022

Den voksende interesse for IKT-leder uddannelsen er blevet mere og mere tydelig gennem årene. Så hvorfor ikke få styrket dine kompetencer inden for det digitale byggeri i det nye år?

Vi er stolte over, at Byggeriets Ledelsescenter siden 2013 har været byggeriets professionelle udbyder af uddannelse og vidensdeling – og ikke mindst branchens mest foretrukne IKT-leder uddannelse. Den voksende interesse for IKT-leder uddannelsen er blevet mere og mere tydelig gennem årene.

Igennem de seneste 10 år har intet mindre end 1000 deltagere gennemført en IKT-leder uddannelse hos Byggeriets Ledelsescenter. Der har i år været stor entusiasme omkring uddannelsen, hvilket har resulteret i et fuldt booket hold i Aarhus i november, og én enkelt plads tilbage på holdet i København i december! Du skal derfor være hurtig, hvis du skal have en plads i år. Skulle du ikke nå at tilmelde dig vores hold i København i december, så bare rolig! Vi har allerede planlagt en masse datoer i det nye år, hvor vi glæder os til at byde en masse nye deltagere velkommen! Bliv undervist af et team af branchens førende fagfolk og få adgang til et værktøjssæt til direkte implementering i din hverdag.

Tilmeld dig et hold i 2023 allerede nu!

Vores ambition om fortsat at øge produktivitet og konkurrenceevne i dansk byggeri slutter dog ikke her. BLC ser frem til at gentage succesen næste år, hvor vi i første omgang stiller skarpt med 4 planlagte hold - to i København og to i Aarhus.

Få løftet IKT-kompetencerne

Med en IKT-leder uddannelse kan du som byggeprofessionel – hvad enten du er bygherre, rådgiver, ingeniør, arkitekt eller entreprenør – blive certificeret IKT-leder og dermed bedre rustet til at styre byggeprojekter ved at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og sikre større effektivitet i byggeprocesserne.

Ud over du øger dine egne kompetencer i høj grad med en IKT-leder uddannelse, skaber du også et stort potentiale for din organisation og i dine fremtidige byggeprojekter.

Vores tidligere deltagere siger følgende om IKT-leder uddannelsen

”Uddannelsen giver et godt fundament…”

”Uddannelsen giver et godt fundament og danner et fornuftigt grundlag for det videre arbejde og evt. implementering af IKT arbejdet både i private og offentlige virksomheder”. Morten Holt, Randers Kommune. På IKT-leder uddannelsen fokuserer vi på at give deltagerne de rigtige IKT-kompetencer og et solidt udgangspunkt med den mest opdaterede viden fra kompetente og professionelle eksperter.

Styrk dine kompetencer med IKT-leder uddannelsen - det får du:

  • Konkrete kompetencer til at udøve effektiv IKT-ledelse.
  • Du bliver skarp på IKT-bekendtgørelserne, AB18, ABR18 samt YBL18, og deres konsekvenser for din rolle.
  • Lær hvordan IKT-aftaler opbygges, og hvilke aftalekrav der er vigtige.
  • Få viden inden for jura, FM og forandringsledelse i relation til IKT. 


LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Mere fra...

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

12.06.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024RIB Software

Sponseret

3 gode råd – Sådan undgår du at din digital aflevering bliver en omkostning!

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

03.06.2024RIB Software

Sponseret

Opdater din eksisterende IKT-viden!