“Sammen får vi unge i job”

Geovent er en del af Task Force Viborg, som består af en række virksomheder og offentlige institutioner, som arbejder for at få flere unge i uddannelse og i arbejde.

09.12.2022

Sponseret

Geovent

”Ligesom en række andre virksomheder, vil vi gerne gøre en forskel for at få unge i uddannelse og i arbejde. Det er svært at gøre det alene, derfor har vi engageret os i Task Force Viborg” udtaler Geovents Salgs- og marketingdirektør, Kim Møller Rasmussen.

Task Force Viborg har gennemført en række initiativer, som f.eks. at give unge mulighed for at arbejde i en virksomhed for en dag. Det har f.eks. været som håndværker eller i hotelbranchen. Udover at skabe netværk imellem unge og virksomheder har Task Force Viborg været med til at sikre mere end 80 unge et arbejde.

”Vi har valgt løbende at have elever, lærlinge og unge medarbejdere i arbejdsprøvning, som en del af vores direkte indsats for at få unge i gang på arbejdsmarkedet”, tilføjer Kim Møller Rasmussen.  ”Beslutningen om at deltage i Task Force Viborg er en del af Geovents ESG politik, som bl.a. også omhandler en række indsatser omkring Bæredygtighed og Co2 reduktion.”

Mere fra...

16.01.2024Geovent

Sponseret

Rejsegilde på vores nye produktionshal

11.01.2024Geovent

Sponseret

Vi er glade for at byde Ketharran velkommen til Geovent som vores nyeste marketingpraktikant!

30.11.2023Geovent

Sponseret

Business Viborgs Årspris gik til Geovent A/S

24.11.2023Geovent

Sponseret

Geovent A/S vinder Business Viborg’s Årspris

23.11.2023Geovent

Sponseret

Byggeriet er i gang!

15.11.2023Geovent

Sponseret

Bedre luftkvalitet: Vi introducerer Geovent GFC-filterenhed