3 gode grunde til at tilmelde sig et FM kursus!

At tilmelde sig et Facilities Management kursus kan være gavnligt af flere årsager

Foto: Josefine Larsen

03.04.2024

Sponseret

Josefine Larsen, RIB Software

Vi har her samlet de 3 bedste årsager til at man bør tilmelde sig vores Facility Management kursus. Hvis man som virksomhed er interesseret i at spare penge, forbedre brugertilfredsheden og driftseffektivititen i sin virksomhed, så læs med her.
 

Få 3 gode grunde her:

1. Reduktion af omkostninger

Et grundigt kendskab til Facilities Management kan bidrage til at reducere omkostningerne ved bygningens drift og vedligeholdelse. Dette inkluderer optimering af energiforbrug, implementering af effektive vedligeholdelsesplaner og styring af leverandøraftaler for at opnå bedre priser. Ved at reducere spild kan virksomheden maksimere deres økonomiske resultat.
 

2. Brugertilfredshed

Facility management fokuserer også på at skabe et behageligt og sikkert miljø for bygningens brugere. Dette kan omfatte alt fra rengøring og vedligeholdelse af fællesarealer til sikkerhedstiltag og nødprocedurer. En tilfredsstillende brugeroplevelse er afgørende for at tiltrække og fastholde lejere, kunder eller andre interessenter i bygningen.

3. Forbedret driftseffektivitet

Et Facilities Management kursus giver deltagere en dybdegående forståelse af, hvordan man optimalt styrer og vedligeholder bygninger og faciliteter. Dette inkluderer viden om energieffektivitet, sikkerhed, rengøring, digitalisering og andre vigtige aspekter af facilitetsdrift. Ved at implementere de bedste praksisser fra kurset kan organisationer forbedre deres driftseffektivitet, reducere omkostninger og øge produktiviteten.


BLIV KLOGER PÅ FM OG HVAD DET INDEBÆRER HER

Hos Byggeriets Ledelsescenter har vi det rigtige kursus til dig, som ønsker at blive klogere på FM!

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Digitalisering af Facilities Management, så kan du tilmelde dig vores FM kursus som afholdes fysisk på Tivoli hotel i København, eller på Helnan Marselis hotel i Aarhus. På kurset lærer du hvordan du og din virksomhed kan digitalisere jeres Facilities Management (FM) og effektivt få implementeret ”best practice” med afsæt i konkrete erfaringer - lige til at tage med hjem og få implementeret i hverdagen.
 

LÆS MERE OM KURSET OG TILMELD DIG HER

Mere fra...

24.05.2024RIB Software

Sponseret

Få fat i din plads på IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

22.05.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

20.05.2024RIB Software

Sponseret

Skal du skrive IKT-leder på dit CV i år?

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

10.05.2024RIB Software

Sponseret

Underviserne på IKT-leder uddannelsen deler ud af deres erfaringer!

08.05.2024RIB Software

Sponseret

NYT KURSUS: Digitalisering af Facilities Management