3 grunde til at bruge Connex Construction Cloud til kvalitetssikring

Arbejder du som byggeleder, entreprenør eller generelt bare med kvalitetssikring i byggeriet? Så kender du måske også til vigtigheden af at have styr på registrering og dokumentation af det udførte arbejde.

Få struktureret dine KS planer og tilhørende tjeklister i ét samlet system. Foto: RIB A/S.

Mangler og afvigelser er ofte en del af byggeprojekter, og evnen til at håndtere dem er altafgørende for et projekts succes. Et godt og effektivt værktøj er derfor et vigtigt redskab til at forebygge mangler i et byggeri og sikre, at en valgt kvalitet fastholdes under projektering og udførelse af et byggeprojekt.

Med Connex Construction Cloud får du de bedste forudsætninger for at lave korrekt og præcis kvalitetssikring.

  1. Opret nemt kontrolplaner, tjeklister og kontrolpunkter til kvalitetssikring

Brug den formular til kvalitetssikring, der passer bedst til din virksomhed. Med Connex kan du nemt oprette egne kontrolplaner med tilhørende tjeklister, der kan tilpasses alle faggrupper og processer – f.eks. modtage-, proces- og slutkontrol. Du får selv mulighed for at indsætte kontrolpunkter og beskrive nøje, hvornår (omfang) og hvordan kontrollen skal foregå (metode, acceptkriterium), samt hvad der skal dokumenteres i forbindelse med kvalitetssikringen. Endnu smartere har du også mulighed for at tilknytte fotodokumentation og lokation til tjeklisterne, som gør det endnu nemmere at sikre sporbarhed og et veldokumenteret grundlag.

Sagen med tjeklister er, at de ændrer sig hele tiden. En dags opgaver er forskellige fra den næste. Men det betyder dog ikke, at du skal starte forfra med din KS opsætning igen og igen. Når du har lavet det perfekte design, der passer til dine KS-processer, kan du bruge din nuværende tjeklisteskabelon til fremtidige projekter. Ved blot at duplikere en af dine tjeklister, sørger Connex for at du sparer værdifuld tid ved at genbruge de samme kontrolpunkter.

LÆS OGSÅ: 412.000 boliger opvarmes med naturgas

  1. Se dine tjeklister og opgaver når og hvor som helst

Når alle kontrolplaner og tjeklister er oprettet, kan du som udførende (entreprenør) eller som tilsynsførende (fagtilsyn, rådgivere) blot tage Connex mobile i hånden enten via mobil eller tablet - og indsamle nøjagtigt de registreringer, du har brug for at udfylde alle tjeklisterne. Alle informationer gemmes i skyen, så de kan åbnes, redigeres eller hentes hvor som helst – også når du er offline.

Hvis du undervejs identificér fejl eller udfordringer ude på byggepladsen, kan du hurtigt oprette opgaver direkte i 3D modellen eller 2D planen, og sende dem til de relevante projektdeltagere. Med Connex er det nemt at samarbejde og kommunikere med både interne og eksterne parter i projektet, og sikre at arbejdet bliver udført ordentligt og skrider planmæssigt frem.

Er du i tvivl om, hvor langt du er nået kan du lynhurtigt få et overblik over alle de opgaver du er involveret i, ved at sortere og filtrere i kolonnerne og skabe præcis det overblik du har behov for. Intet bliver overset, og fejl og mangler løses hurtigere.

  1. Hold det store overblik over KS-processerne med projektrapportering og interaktive dashboards

Som byggeleder med ansvar for kvalitetssikring og overholdelse af tidsplaner, er det essentielt at have et overskueligt overblik over KS-processerne – også når du ikke selv er ude på byggepladsen. Få struktureret dine KS planer og tilhørende tjeklister i ét samlet system. Gennem interaktive dashboards kan du løbende få værdifuld indsigt i, hvordan opgaver og andre kritiske forhold påvirker projektets design, tidsplan eller økonomi fra start til slut, hvilket hjælper dig med at tage datadrevne beslutninger baseret på real-time projektdata.

Med Connex kan du også nemt generere, dele og udtrække rapporter med opgaver, registreringer, placeringer osv. og filtrér rapporterne med lige præcis de oplysninger, du gerne vil have afdækket. Du kan f.eks. se, hvor mange registreringer, der er lukkede eller aktive for en pågældende tjekliste.

Læs mere om, hvordan du opsætter KS-planer og tjeklister her.

-AKJ

Mere fra...

27.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: Hvorfor er dokumenthåndtering afgørende for at opnå vellykkede byggeprojekter?

24.05.2024RIB Software

Sponseret

Få fat i din plads på IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

22.05.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

20.05.2024RIB Software

Sponseret

Skal du skrive IKT-leder på dit CV i år?

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

10.05.2024RIB Software

Sponseret

Underviserne på IKT-leder uddannelsen deler ud af deres erfaringer!