400 Termix-fjernvarmeunits til Aarhus’ nye vartegn Lighthouse

Gemina Termix har leveret 400 fjernvarmeunits til Danmarks højeste boligbyggeri Lighthouse på spidsen af Aarhus Ø. Et imponerende og unikt byggeprojekt med en højde på 142 meter.

Lighthouse Aarhus Ø. Foto: Gemina Termix

Lejlighederne i Lighthouse er alle forsynet med en Termix VMTD-2 Mini Opbl. ISO samt en unik fordelerunit til gulvvarme. Unitten har en stor ydelse og er et populært valg til forsyning af radiator og gulvvarme. Som en del af samarbejdet har Gemina Termix også leveret 16 større compactstationer til erhvervslejemålene i Lighthouse.

Gemina Termix har gennem hele processen haft et tæt samarbejde med alle parter for at sikre et optimalt resultat. Blandt andet blev der opsat mockupper, inden de skræddersyede fjernvarmeunits blev installeret for at sikre den mest optimale løsning i Lighthouse.

”Det er altid nemmere at sidde sammen, når det kommer til projekter af den størrelse. Løsningen er skræddersyet til Lighthouse og udviklet i samarbejde med bygherre og ingeniør. Løbende møder har sikret, at den endelige løsning levede op til alle ønsker, ligesom den gode dialog har gjort installationsarbejdet lettere i sidste ende,”

Distriktchef Ryan Juhler Hansen, Gemina Termix. 

Mere fra...

14.02.2024GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Fjernvarme til Horsens Statsfængsel

12.01.2024GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Fjernvarme på abonnement

20.12.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

400 Termix-fjernvarmeunits til Aarhus’ nye vartegn Lighthouse

05.12.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Premiere! Se vores fem nye servicefilm om gulvvarmesystemet Icon2

31.08.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Gemina Termix udvider og er klar til fremtiden

22.08.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Største enkeltordre i Gemina Termix' historie