ABB opgraderer sin serie af sikringslister med nyt Slimline XR Gold til krævende applikationer

Det nye produkt har et meget lille effekttab og er yderst robust.

27.02.2020

Sponseret

ABB A/S

ABB har opgraderet sin markedsførende serie af Slimline XR-sikringslister. Fordelene ved opgraderingen er blandt andet et reduceret effekttab på op til 35 pct. og mulighed for pladsbesparelser. En lang række tekniske og designmæssige forbedringer af Slimline XR-serien sikrer en højere performance og gør den egnet til endnu mere krævende applikationer.

Fjernovervågning
Med Slimline XR har du nu også adgang til en række nyttige fjernovervågningsfunktioner. Takket være integrationen af den intelligente Tier Switch ITS 2.1 er det nemt at forbinde enheden med ABB AbilityTM-cloud-platformen. Hvis sikringen springer, eller temperaturer eller strømme overskrider de indstillede grænseværdier, sendes der advarsler til personalet, hvilket gør det lettere at opretholde en kontinuerlig drift.

Minimal effekttab
Den højere effektivitet er blevet målt ved forskellige test, og man kunne her konstatere, at de nye Slimline XR-sikringslister opfylder den nyeste udgave af IEC60947-3 standarden. Under disse test blev der registreret en reduktion på 35,5 pct. i effekttab fra 357 W til 230 W. Denne effektivitetsforøgelse betyder lavere varmetab, hvilket udmønter sig i pladsbesparelser for kunderne, da der nu kan installeres flere Slimline XR-enheder i en enkelt række.
Slimline XR er blandt de mindste sikringslister med de mindst tilgængelige effekttab. Det er en af de få horisontale sikringslister med AC23A-klassificering og er den eneste enhed, hvor alle aktive dele er forsølvet uden kobber. Den større holdbarhed betyder, at Slimline XR nu har en længere levetid og er velegnet til mere ekstreme forhold: Antallet af koblinger er steget med 400 pct. fra 1.600 til 8.000 koblinger, og slutteevnen er steget med 118 pct. fra 55 kA til 120 kA .

Høj pålidelighed
- Den højere kortslutningskapacitet giver en højere grad af sikkerhed og beskyttelse, hvilket gør Slimline XR velegnet til mere krævende applikationer. En ny elektronisk sikringsovervågningsfunktion, der er egnet til 800V AC-applikationer, forbedrer yderligere pålideligheden under ekstreme forhold, siger Ole Bendtsen, produktchef hos ABB.

Nem installation
ABB’s SlimLine XR-serie af sikringslister har flere udgange pr. tavle, hvilket sparer plads i såvel tavle som på gulv. SlimLine XR-serien kan anvendes i 2-, 3- og 4-polede netværk med enten DIN NH eller BS-sikringer. Plug-in-kontakter gør installationen hurtig, nem og sikker, selv når tavlen er under spænding.

Mere fra...

11.06.2024ABB A/S

Sponseret

Nordværk får installeret nye brydere med mindre besvær

09.04.2024ABB A/S

Sponseret

Undgå lynskader med transientbeskyttelse

09.02.2023ABB A/S

Sponseret

ABB sikrer virksomheder forsyningssikkerhed med virtuelle minikraftværker

20.05.2022ABB A/S

Sponseret

Københavnske skraldebiler bliver elektriske

05.04.2022ABB A/S

Sponseret

ABB og HydrogenPro samarbejder om at optimere produktion af grøn hydrogen

24.01.2022ABB A/S

Sponseret

Så let afregner du elbilers forbrug