Elsikkerhed.dk

Kursus

Verifikation

Slutkontrol behøver ikke være kedeligt

Kategori

Kursus

Sted

Innovatorium Herning/Online Birk Centerpark 40 7400 Herning

Start dato

20. marts 2024 kl. 12:30

Slut dato

20. marts 2024 kl. 15:30

Foto: Adobe stock

Et kursus i Verifikation fra ELsikkerhed sikrer større viden om de krævede test, der skal udføres før og efter installationen sættes under spænding iht. standarden HD 60364.

OM KURSET
Vi gør det interessant og relevant. Med praktiske øvelser, video og dialog giver vi dig et godt indblik i de krav til eftersyn, afprøvning og rapportering, som skal udføres inden installationen sættes i drift ifølge Installationsbekendtgørelsen §75 og HD 60364-6.

Verifikation, som før gik under navnet Eftersyn og Afprøvning kaldes også Test før Idriftsætning eller slutkontrol. Det er vigtigt for installationens
garanti mod uforudsete fejl, løse forbindelser og fremtidige reklamationer.

Kurset er baseret på virkelige eksempler fra de virksomheder, vi kommer rundt til. Øvelserne er tilpasset det arbejde, som du udfører til hverdag.

Det er en forudsætning, at du har din egen kombitestere/installationstestere med til kurset, så vi kan gennemgå de forskellige testfunktioner.

DET FÅR DU
• Praktisk tilgang til emnet med fokus på faglig stolthed, kvalitet og elsikkerhed.
• Større viden, så I kan optimere antallet af korrekt udførte installationer og minimere omkostninger til fejlretning.
• Gennemgang af testfunktionerne på din egen kombitester/installationstester.
• Et kursus med udgangspunkt i Elsikkerheds eget slutkontrol- /test-skema.

Du kan deltage i kurset enten ved fysisk fremmøde i Herning eller online. Ønsker du at deltage online, så kræver det blot internetforbindelse og adgang til enten en computer eller tablet. Dagen før kurset vil du modtage en mail med et link til online deltagelse. Husk at sidde klar i god tid inden kursusstart.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.