Åbningsfest for ny butik i Svendborg

Brødrene Dahl inviterede kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere til en festlig markering for nye butikslokaler.

Administrerende direktør i Brødrene Dahl, Pernille Hyldgaard, sørgede for at klippe "snoren" til den nye butik i Svendborg.. Foto: Brødrene Dahl

Brødrene Dahl inviterede kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere til en festlig markering for nye butikslokaler

Flere end 250 gæster var forleden dag med til at fejre Brødrene Dahls nye butik på Grønnemosevej 36 i Svendborg. 

Butikken, der åbnede for kunderne i januar, udgør med sine ca. 800 kvm. et markant løft. Fx har el- og køleprodukterne nu i stor stil fundet vej til hylderne, ligesom der er blevet åbnet for den nye døgnservice 24/7.

Dertil kommer, at mødefaciliteterne er forbedret, og at der er tænkt i bæredygtighed med varmepumper, solceller på taget og anvendelse af regnvand til toiletskyl.

Der var taler ved bl.a. salgsdirektør Tina Lund Vildhøj, mens den officielle åbning af den nye butik blev foretaget af Pernille Hyldgaard, administrerende direktør i Brødrene Dahl, sammen med forretningschef Torben Kristiansen.

I dagens anledning var den traditionelle snor symbolsk erstattet af en kabelbakke for at markere Brødrene Dahls store satsning på el og belysning. 

Mere fra...

12.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl stærkt fra start med ny hjemmeside

06.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Klima-workshop til alle medarbejdere

27.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Åbningsfest for ny butik i Svendborg

13.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl opfører ny butik i Grindsted

08.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

NTG – anerkendte produkter med eneret for Brødrene Dahl

06.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Elever er et stærkt bidrag i jagten på arbejdskraft