Assistentsystem til databaseret montage af rækkeklemmer

Assistentsystemet Mount Assist fra Phoenix Contact’s produktprogram, ClipX, benytter en såkaldt ”pick-by-light” teknologi, som gør det muligt for teknikere at koncentrere sig om added value aktiviteter uden at opleve begrænsninger i deres arbejdsproces.

Assistentsystem til databaseret montage af rækkeklemmer.

Assistentsystemet Mount Assist fra Phoenix Contact’s produktprogram, ClipX, benytter en såkaldt ”pick-by-light” teknologi, som gør det muligt for teknikere at koncentrere sig om added value aktiviteter uden at opleve begrænsninger i deres arbejdsproces. På denne måde understøtter systemet teknikerne, når de håndterer reservedele og udfører montageopgaver.

At montere rækkeklemmer i en styretavleproduktion er en krævende proces med en høj grad af added value. Der er et stort omkostningspres og en stigende efterspørgsel efter reducerede leveringstider. Et assistentsystem til montagen hjælper med at reducere fejl og forkorter inaktive perioder samt søgning efter produkter.

Den digitale kerne i pick-by-light teknologien tilbyder tilslutning til softwareværktøjet Project complete og er baseret på et research samarbejde med Chair of Production Systems på Ruhr University i Bochum, Tyskland. Det sikrer dataflowet fra softwaren direkte til produktionen. ClipX produktprogrammet er en del af COMPLETE line systemet til styretavler.

Læs mere om ClipX

Læs mere om COMPLETE line

Mere fra...

30.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Konfektionerede IPD installationskabler

25.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Kabelforskruninger giver maksimal fleksibilitet

23.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Kompakt og universel signalfordeling

19.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Forenklet montering af formonterede DIN-skinner

16.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Printklemme til Single Pair Ethernet

19.12.2023PHOENIX CONTACT

Sponseret

AC fordelermodul til 19” ladestationer