B.E.G. – innovation og kvalitet

Virksomheden B.E.G. blev grundlagt i Tyskland i 1975 af Friederich Brück og er fortsat den dag i dag familieejet med hovedsæde i Lindlar ved Køln. B.E.G. har egen fabrik. Her bliver alle B.E.G.’s produkter udviklet, produceret og testet.

Lars Vinther-Jensen, Sales Director.

25.03.2014

Sponseret

B.E.G.

B.E.G. er en anerkendt virksomhed som er repræsenteret i mere end 20 lande.
I 2012 blev B.E.G. Danmark en del af den verdensomspændende virksomhed.

Luxomat® – kendt i hele verden
LUXOMAT® er navnet på produktgruppen over bevægelses- og tilstedeværelsessensorer.

B.E.G. tilbyder indenfor denne gruppe et utal af styringsmuligheder lige fra et komplet KNX program til stand-alone løsninger med DALI – DIM – ON/OFF i 1-3 zoner. Ud over intelligent lysstyring og flugtvejsbelysning, leverer B.E.G. også LED belysning.

Kompetencer og service er i højsædet
Hos B.E.G. Danmark er der stor fokus på faglige kompetencer og at kunne tilbyde en helt unik service. ”Vores medarbejdere er alle uddannet elektrikere. Desuden har vi to medarbejdere der også har installatøreksamen. Denne kombination samt med flere års erfaring fra lysstyringsbranchen gør, at vi ved, hvad der er bedst for kunden”, siger Lars Vinther-Jensen.

Som det mest naturlige har B.E.G. Danmark også været med i udviklingen af  det nyeste produkt som B.E.G. har udviklet. Som sidste nye skud på stammen kan B.E.G. Danmark tilbyde en sensor, der er designet specielt til at håndtere de danske regler omkring belysningen på ”fælles adgangsveje”.

”Egen produktion og udvikling, er unikt i forhold til kvalitet, test og styring af ordreflow”, udtaler Lars Vinther-Jensen.

Den optimale løsning til ”fælles adgangsveje”
”Med vores fælles adgangsveje sensor, der opfylder de danske regler, lukker vi et hul i vores program i forhold til vores konkurrenter”, forklarer Lars Vinther-Jensen.

B.E.G.’s helt nye sensor PD4-M-TRIO-3P-i forenkler installationen ved ”fælles adgangsveje”. Denne sensor kan håndtere tre faser. Sensoren har et helt unikt detekteringsområde, da den har en speciel korriodorlinse. Ydermere to kraftige NC kontaktsæt (2x2300W), så belysningen kan tilsluttes direkte på sensoren, uden brug af eksterne hjælperelæer.

Sensoren har to trykindgange. Den ene indgang kan trykket tænde og slukke for belysningen hvorimod den anden trykindgang er lavet som korridorfunktion. Dette betyder, at trykket kun kan tænde, men ikke slukke for belysningen.
Det er naturligvis muligt at udvide detekteringsområdet på PD4-M-TRIO-3P-i ved brug af slavesensorer fra B.E.G. som også kan leveres med korrdidorlinser.

Det foretrukne valg
”Vi har nu etableret os i Danmark, og er blevet et af installatørernes foretrukne valg, når der skal vælges lysstyring. Kunderne får en fair pris, og en unik service. Samtidig er der bygget en loyalitet op til kunderne, der gør, at vi alle synes det er sjovt at gå på arbejde. Konkurrencen på markedet er stor, men det er også den, der holder os i gang, og gør, at vi yder det bedste for vores kunder”, afslutter Lars Vinther-Jensen.

Vores produkter forhandles igennem AO, KC Light og Jens. A

For mere information se www.beg.dk eller kontakt os på telefon 76 314 000.

Mere fra...

03.02.2017B.E.G.

Sponseret

Nye DALI produkter og nye service tiltag

SENSOR MED INTEGRERET LED BELYSNING

26.10.2016B.E.G.

Sponseret

Quickguide

04.07.2016B.E.G.

Sponseret

21.01.2016B.E.G.

Sponseret

B.E.G. vinder “Choice of Installers" Award

28.09.2015B.E.G.

Sponseret

Ny Dali sensor med 5 zoner

29.01.2015B.E.G.

Sponseret

NEM FJERNBETJENING