Bornholmske Finn Stenbye har arbejdet med Genvex siden 1978

I en ny film kan du møde Finn Stenbye fra Bornholms Agro & Ventilationsservice. Finn har arbejdet med Genvex i intet mindre end 45 år. I filmen fortæller Finn om det gode samarbejde og deler sine drømme for fremtiden.

Finn Stenbye stiftede Bornholms Agro & Ventilation i 1989. Samarbejdet med Genvex startede dog allerede 11 år forinden i 1978. Foto: Genvex

06.02.2024

Sponseret

Genvex, Genvex

I 1989 stiftede Finn Stenbye Bornholms Agro & Ventilationsservice. Virksomheden har lige siden beskæftiget sig med installation og service af løsninger inden for boligventilation og varmepumper, og Finn har i dag en stor, trofast kundekreds på Bornholm. 

Finns kendskab og samarbejde med Genvex startede dog en del før etableringen af hans virksomhed. Allerede i 1978 begyndte Finn som færdigudlært elinstallatør at montere Genvex ventilationsanlæg. Og han har holdt ved lige siden. 

”Mr. Genvex"
Det trofaste samarbejde med Genvex, har i lokalsamfundet affødt et lidt særligt kælenavn. Finn går nemlig under navnet "Mr. Genvex" – og det er Finn da lidt stolt af.  For det må jo alt andet lige betyde, at de bornholmske kunder er rimelig tilfredse med kvaliteten af anlæggene. 

Han kan bl.a. berette om anlæg, han har installeret helt tilbage i start 80'erne, som fortsat kører. 

Det er jeg da lidt stolt over, for det må jo være, fordi de ikke synes, det er noget lort alt sammen i hvert fald.

Finn Stenbye

Håb for fremtiden
Når man kan fejre 45 års jubilæum med Genvex, betyder det naturligvis også, at man har et par år på bagen. Derfor betyder det umådelig meget for Finn, at sønnen Mikkel og svigerdatter Simone for nogle år siden valgte at flytte tilbage til Bornholm for at arbejde i virksomheden. 

I 2024 har Mikkel og Simone overtaget halvdelen af forretningen, og planen er, at de skal overtage, når Finn går på pension. 

Det er vi jo blevet sindssygt glade for, fordi han er gået ind i det her med åbne arme og hans kone Simone er kommet ind på kontoret og kører hele vores serviceafdeling til UG og slange.

Finn Stenbye

Finn Stenbye sammen med søn, og i dag medejer, Mikkel Stenbye. Foto: Genvex

Drømmen
For Finn er drømmen, at han forhåbentlig har flasket sin søn og svigerdatter så meget op med Genvex, at de vil videreføre arven med salg, montering og service af vores ventilationsanlæg. 

Håbet er, at Mikkel og Simone i fremtiden kan stå og sige ”Ved I hvad? Nu har vi altså kørt i 90 år med Genvex”.

Det er jo min drøm, at der stadigvæk er en, der passer og sælger og laver og servicerer Genvex her fra den her virksomhed – også om 20, 30 og 40 år.

Finn Stenbye

Vil du høre mere? 
Så kan du lige her læse hele historien om Finn, Mikkel, Simone og Bornholms Agro & Ventilationsservice. 

Mere fra...

20.02.2024Genvex

Sponseret

Filterskift - derfor er det vigtigt

14.02.2024Genvex

Sponseret

Slut med spekulationerne – lad os klare ærterne!

06.02.2024Genvex

Sponseret

Bornholmske Finn Stenbye har arbejdet med Genvex siden 1978

01.02.2024Genvex

Sponseret

Slut med fugt i vinduerne hos Finn på Bornholm

24.01.2024Genvex

Sponseret

Få bugt med fugten

18.01.2024Genvex

Sponseret

Dagpleje får varme og frisk luft med Premium Preheat