Brødrene Dahl dansk eneforhandler af NTG Plastik

NTG Plastik, der har stor erfaring med at producere elsvejse- og spidsende-fittings til vand, afløb og gas, producerer højkvalitets-produkter, der opfylder de internationale certificeringskrav – herunder DK-VAND.

Brødrene Dahl er nu eneste danske grossist, som kan tilbyde kunderne et bredt sortiment af elsvejse- og spidsende-fittings fra NTG. Eneaftalen betyder samtidig et væsentligt større vareudbud på det felt end hidtil set og til absolut konkurrencedygtige priser.

-Vi står i kraft af den nye aftale med et meget bredere og attraktivt sortiment, fortæller Jonas Andersen, kategorichef Vand & Kloak i Brødrene Dahl.

Brødrene Dahl vil dermed lagerføre fittings fra NTG i størrelserne 25-400 mm. Visse fittings helt op til 710mm.

Ved at indgå aftale med Brødrene Dahl og blive synlig i de 53 butikker og på virksomhedens website, får NTG en ny stærk platform til både at markedsføre sig selv og rykke tættere på det danske marked.

NTG Plastik har eksisteret i 45 år og har opnået en høj grad af specialisering med både egen forskning, udvikling og design, ligesom virksomheden selv fremstiller støbeforme og driver eget testlaboratorium.

-Deres produktionsanlæg er virkelig højteknologisk, og NTG-produkternes høje kvalitet understreges af, at de i forvejen findes som førende mærkevarer over hele verden, fastslår Jonas Andersen, som derfor forventer, at kunderne vil tage rigtig godt imod de nye varer fra NTG Plastik.

Mere fra...

12.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl stærkt fra start med ny hjemmeside

06.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Klima-workshop til alle medarbejdere

27.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Åbningsfest for ny butik i Svendborg

13.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl opfører ny butik i Grindsted

08.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

NTG – anerkendte produkter med eneret for Brødrene Dahl

06.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Elever er et stærkt bidrag i jagten på arbejdskraft