Brødrene Dahl er nu også el-grossist

Integrationen af el-virksomheden Jens A. er nu nået så langt, at salget af el og belysning er åbnet på bd.dk og BD App

27. marts markerer noget af en milepæl i Brødrene Dahl. Fra den dato er der nu som noget ganske nyt op imod 50.000 varenumre inden for el og belysning til salg på virksomhedens hjemmeside og app. Det nye el-sortiment er samtidig gjort tilgængelig i butikkerne i Aalborg og Slagelse, mens en række af de øvrige butikker følger efter hen over foråret og sommeren.

Jens A. blev opkøbt af Brødrene Dahl for lidt over et år siden, og i mellemtiden er der på de indre linjer blevet arbejdet intenst med at smede de to parter sammen.

-Det har været et fantastisk spændende projekt at arbejde med. Og det har været imponerende at se, hvordan vores organisation har kunnet samarbejde om at få de mange ender knyttet sammen, så vi nu fremstår som én samlet virksomhed, fortæller salgsdirektør Søren Lisberg Andersen, Konceptsalg i Brødrene Dahl.

Virksomheden arbejder i øjeblikket på højtryk med at gøre sit centrallager i Randers klar til at rumme det nye el-sortiment, da der fremover vil være behov for væsentlig større kapacitet, end det er tilfældet på Jens A.`s hidtidige lager i Aalborg.

Netop el-sortimentet åbner nye muligheder for Brødrene Dahl som landets største grossist på VVS, Vand & Kloak. Det sker i en sammensmeltning af el- og VVS-branchen, da stadig flere produkter i disse år elektrificeres. Det ses også inden for industrisegmentet, og derfor vil Brødrene Dahl med sit nye produktsortiment kunne styrke sin position i et stærkt konkurrencepræget marked.

Mere fra...

12.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl stærkt fra start med ny hjemmeside

06.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Klima-workshop til alle medarbejdere

27.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Åbningsfest for ny butik i Svendborg

13.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl opfører ny butik i Grindsted

08.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

NTG – anerkendte produkter med eneret for Brødrene Dahl

06.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Elever er et stærkt bidrag i jagten på arbejdskraft