Brødrene Dahl støtter unge håndværker-talenter

Ved DM i Skills i Fredericia bliver fire VVS-energispecialister udstyret med alt det værktøj, de har brug for.

I en årrække har Brødrene Dahl sponsoreret DM i Skills. Her er det ved mesterskaberne i 2022 i Høng..

I mere end ti år har Brødrene Dahl været fast sponsor for DM i Skills, hvor unge håndværkere fra hele landet dyster om at præstere det allerbedste. Også i år bakker virksomheden op, når op imod 300 deltagere kaster sig ud i konkurrencerne 2.-4. februar i Fredericia. I alt vil der blive kæmpet i 45 forskellige fag, og variationen er stor - lige fra bager til blomsterdekoratør og bygningsmaler.

- Vi sponsorerer de fire i VVS-konkurrencen, som i år er to lærlinge fra hovedstadsområdet og to fra Vestjylland. Alle fire er i øvrigt blandt vores kunder. Vi sørger for, at de får en færdigpakket værktøjskasse samt alle de materialer, de skal bruge – altså rør, fittings og den slags, fortæller Morten Christoffersen, salgs- og driftschef i Brødrene Dahl.

Også for Brødrene Dahl er det årlige danmarksmesterskab en slags eksamen, da en præcis levering af materialer er helt altafgørende.

-Vi skal vise, at vi er Danmarks bedste grossist, og derfor skal vi selvfølgelig sørge for, at de fire VVS-lærlinge får den optimale service fra os, så betingelserne for at udføre deres opgaver er de bedst mulige, understreger han.

Ambassadører for faget

Lene Gonnsen, chefkonsulent på VVS-energiuddannelsen, ser DM i Skills som en vigtig begivenhed i forhold til at fastholde og udvide interessen for erhvervsuddannelserne i almindelighed, og samtidig er det en gylden mulighed for at styrke tilgangen og uddanne flere VVS`ere.

-De unge bliver gode ambassadører for vores fag, som jo i den grad mangler lærlinge. At være med til DM i Skills er en kæmpe oplevelse og et stort skulderklap for både lærling og hans virksomhed, fortæller hun.

Sidste år besøgte omkring 50.000 mennesker DM i Skills, og interessen forventes at nå samme højder i år.

H.K. Kronprins Frederik vil stå for den officielle åbning af begivenheden og derefter gøre stop ved en række af de mange fag, herunder netop konkurrencen blandt de fire VVS-energispecialister.

Mere fra...

12.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl stærkt fra start med ny hjemmeside

06.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Klima-workshop til alle medarbejdere

27.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Åbningsfest for ny butik i Svendborg

13.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl opfører ny butik i Grindsted

08.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

NTG – anerkendte produkter med eneret for Brødrene Dahl

06.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Elever er et stærkt bidrag i jagten på arbejdskraft