Brødrene Dahl stærkt fra start med ny hjemmeside

Danmarks største grossist på VVS, Vand & Kloak og el har netop relanceret BD.dk

Foto: Brødrene Dahl

Kunderne hos Brødrene Dahl er de seneste dage blevet mødt af en markant forbedret hjemmeside, der er designet for at kunne give dem et endnu bedre overblik over funktioner, produkter, kampagner, fordele osv. 

-Generelt er udrulningen af nyt BD.dk forløbet rigtig godt. Og jeg er overbevist om, at vi med vores nye website vil kunne levere en endnu stærkere kundeoplevelse, siger Franck Guerin, Digital & IT Director.

Enkel, overskuelig – og flot

VVS-installatør Kaj Dahl fra Auning på Djursland er en af de kunder, der har prøvet den nye hjemmeside hos Brødrene Dahl, og han lægger ikke skjul på sin begejstring. 

-Jeg vil sige, den er meget hurtig og præcis, når man søger. Man skal lige lære den at kende, men den er mere enkel og overskuelig – og så er den flot, siger Kaj Dahl, der bestiller op imod 95 pct. af sine varer online.

For Franck Guerin er det først og fremmest design og funktionaliteter, som er overskriften på det nye BD.dk.

-Vi har bestræbt os på, at sitet skal være utrolig nemt og brugervenligt - bl.a. med en ”Personlig forside”, hvor kunden ser alt det, som han eller hun bruger mest, lige fra fakturaer til anbefalinger og tilbud, fortæller han.

Personaliseringen betyder derfor, at hver kunde vil have helt sin egen forside tilpasset vedkommende og dennes virksomhed.

Projekthåndtering på helt ny måde

Af andre ændringer, der vil gøre det nemmere at være kunde, nævner Franck Guerin ”Multikurv”.

-Det indebærer, at kunder med flere projekter i gang på samme tid som noget nyt vil kunne holde kurvene hver for sig med ét projekt i hver kurv og på den måde få lettere ved at holde styr på produkter og priser.

På ”Ordrestatus” kan kunden fx følge status på leverede ordrer og på dem, der er undervejs.

-Endnu en nyskabelse er ”Mit BD”, hvor kunden vil kunne skyde genvej til sin lokale butik, favoritlister og meget mere. Også her er det gennemgående træk, at det bliver endnu nemmere og mere overskueligt at handle på BD.dk, understreger Franck Guerin.

Mere fra...

12.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl stærkt fra start med ny hjemmeside

06.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Klima-workshop til alle medarbejdere

27.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Åbningsfest for ny butik i Svendborg

13.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl opfører ny butik i Grindsted

08.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

NTG – anerkendte produkter med eneret for Brødrene Dahl

06.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Elever er et stærkt bidrag i jagten på arbejdskraft