Business Viborgs Årspris gik til Geovent A/S

Det var en stor ære, da vi onsdag d. 22. november modtog Business Viborgs Årspris ud af en række meget stærke nominerede virksomheder.

Foto: Geovent Årsprisen

30.11.2023

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

Juryen lagde vægt på vores evne til at skabe vækst, vores store indsats indenfor ESG og vores betydning for lokalområdet. Disse begrundelser gør os ekstra stolte, da det er indsatser, som er dybt forankret hos os.

Vi ved, at vækst er en forudsætning for flere arbejdspladser og større overskud til at foretage ESG indsatser, hvor vi f.eks. vægter at reducere vores CO2 udslip, tilbyder jobs til flexjobbere og uddanner unge via praktikophold og job som elever eller lærlinge.

Vi leverer løsninger, som fjerner forurening fra arbejdspladser og dermed sikrer, at virksomheders medarbejdere kan passe deres job uden at blive syge. Vi leverer både til danske og internationale kunder, og vi er glade for, at mange lokale virksomheder køber løsninger fra os. På samme måde vægter vi at købe lokalt og støtte lokalområdet.

Vi vil gerne takke Erhvervslivet i Viborg for at anerkende vores indsats, og frem for alt vil vi takke vores medarbejdere, for den store indsats de har gjort for at opnå de gode resultater. Derfor blev modtagelsen af Business Viborgs Årspris i dag fejret med en lille ekstra julegave.

Mere fra...

16.01.2024Geovent

Sponseret

Rejsegilde på vores nye produktionshal

11.01.2024Geovent

Sponseret

Vi er glade for at byde Ketharran velkommen til Geovent som vores nyeste marketingpraktikant!

30.11.2023Geovent

Sponseret

Business Viborgs Årspris gik til Geovent A/S

24.11.2023Geovent

Sponseret

Geovent A/S vinder Business Viborg’s Årspris

23.11.2023Geovent

Sponseret

Byggeriet er i gang!

15.11.2023Geovent

Sponseret

Bedre luftkvalitet: Vi introducerer Geovent GFC-filterenhed