Byggefirmaet Mogens Lund samler kvalitetssikring og intern kommunikation i én platform

Byggefirmaet var på udkig efter en platform til kvalitetssikring, der kunne leve op til DS 1140, men de fik også et værktøj til at tømre virksomheden mere sammen og styrke arbejdsmiljøet.

Louise Schøsler Eriksen er QHSE Manager ved Byggefirmaet Mogens Lund A/S..

I Byggefirmaet Mogens Lund A/S er betonfolkene spredt for alle vinde i hverdagen. De kører rundt fra byggeprojekt til byggeprojekt, og de er sjældent samlet på kontoret.

Derfor så QHSE Manager, Louise Schøsler Eriksen, og hendes kolleger en gylden mulighed, da de stødte på Inspectly i jagten på en ny kvalitetssikringsplatform. Her kunne de nemlig få det de havde brug for – og mere til.

“Oprindeligt skulle vi finde en kvalitetssikringsplatform, der kunne hjælpe os med at leve op til DS 1140. Men da jeg hørte, at Inspectly også havde en dedikeret løsning til kommunikation, var jeg solgt,” forklarer hun og fortsætter:

“Vi har manglet en god og brugervenlig platform til kommunikation, hvor vi kan skrive ud til alle. Og at det er på samme platform, som vi alligevel bruger til kvalitetssikring, er en stor fordel. På den måde kan vi håndtere vores arbejdsmiljø, sociale arrangementer og kvalitetssikring i samme system, hvilket gør arbejdsgangene både hurtigere og lettere.”

Se hvordan du kan samle kvalitetssikring og kommunikation i samme app


Det skal være nemt for alle at bruge

For Louise Schøsler Eriksen er det vigtigt, at byggefirmaets kommunikationsplatform er til at bruge for alle, hvis systemet skal bidrage til at skabe mere sammenhold i virksomheden.

“Det er vigtigt, at de systemer, vi bruger i hverdagen, er både nemme og intuitive at bruge. Inspectly er intuitivt at bruge, og i deres App ser hver enkelt bruger kun det, de har brug for at se” fortæller Louise Schøsler Eriksen.

Hun er i dag, sammen med sine kolleger, i gang med at implementere Inspectly i Mogens Lund. Fremadrettet vil det således blive i Inspectly, at al kommunikation mellem byggepladserne og kontoret bliver samlet. Informationen, der bliver delt, er af meget forskellig karakter. Det kan både være vigtige sikkerhedsprocedurer og manualer til forskellige maskiner og værktøj eller sociale opslag med formål om at styrke sammenholdet.

“Når der for eksempel starter en ny medarbejder, kan der gå lang tid, før vedkommende har fået hilst på alle. Her kan vi nu lave et opslag i Inspectly, hvor vi præsenterer vedkommende og byder velkommen i virksomheden” fortæller Louise Schøsler Eriksen.
 

Et særligt fokus på arbejdsmiljø

I sin rolle som QHSE Manager har Louise Schøsler Eriksen ansvaret for både kvalitetssystem og arbejdsmiljøindsatser. Også i forhold til arbejdsmiljøet, så hun et stort potentiale i Inspectly.

“I forhold til arbejdsmiljøet i virksomheden skal vi blandt andet sikre, at alle medarbejdere er instrueret korrekt til at udføre deres arbejdsopgaver på en sikker måde. Med Inspectly kan alle medarbejdere nu tilgå relevante instruktioner, endda også offline, i App´en.” forklarer Louise Schøsler Eriksen.

Hun nævner, at det eksempelvis er sikkerhedsinstrukser, datablade og kemiske APV’er, APV-resultater og arbejdsmiljøhandleplaner, som hun og Byggefirmaet Mogens Lund fremover vil gøre tilgængelige igennem Inspectly.

“Og så er det rigtigt smart, at jeg kan bede folk om at kvittere for læsningen af dokumenter. På den måde kan jeg eksempelvis sikre mig at sikkerhedsprocedurerne er nået frem og blevet forstået af håndværkerne, som en del af den forebyggende indsats imod arbejdsulykker,” understreger hun.

Nysgerrig? Læs mere om, hvordan Inspectly kan hjælpe dig.

Mere fra...

10.11.2023Inspectly ApS

Sponseret

Tømrerformand: Det har aldrig været lettere at lave kvalitetssikring

03.11.2023Inspectly ApS

Sponseret

Byggefirmaet Mogens Lund samler kvalitetssikring og intern kommunikation i én platform

27.10.2023Inspectly ApS

Sponseret

Webinar: Få gode råd til at stå stærkere ifm. tvister og konkurser

19.10.2023Inspectly ApS

Sponseret

Træt af at sende mange mails og SMS'er? Gør som Mads og saml alt i én platform

25.09.2023Inspectly ApS

Sponseret

Få Microsoft Office og din kvalitetssikringsplatform til at spille sammen

08.09.2023Inspectly ApS

Sponseret

Derfor sidder direktøren i supporten hos kvalitetssikringsplatformen