Cabicon kåret til Gazelle virksomhed 2013

Cabicon er blevet en del af en eksklusiv flok af danske virksomheder, som siden 1995 er blevet udpeget af Børsen som gazellevirksomheder.

Cabicon a/s.

06.09.2013

Sponseret

Mette Honoré Poulsen, Cabicon A/S

Den fynske virksomhed – Cabicon fyldte 5 år den 1. september 2013 og blev selvsamme dato kåret til gazelle virksomhed. Michael Engsig Johannesen og Søren Haslev – de to ejere af Cabicon a/s er både glade og stolte over at Cabicon er blevet udnævnt. Michael Engsig Johannesen ser det samtidigt som et stort skulderklap til firmaets medarbejdere, der har været med til at føre Cabicon derhen, hvor de er i dag.

Cabicon A/S leverer el-tekniske produkter og løsninger til det danske el-marked. Deres kerneområder er industriel opmærkning, krympeprodukter, forskruninger, føringsveje, måleinstrumenter, befæstelses- og forbindelsesprodukter.

”Vi startede firmaet i en krisetid, så der har ikke på noget tidspunkt i Cabicon været kronede tider.” – fortæller Michael Engsig Johannsen.

I begyndelsen bestod firmaet kun af de to ejere, samt deres lagermand. Men der gik ikke lang tid inden Cabicon med glæde ansatte en indkøber, da der var kommet godt gang i butikken. Cabicon er nu en virksomhed med 7 ansatte udover de 2 ejere.

Cabicon er vokset stille og roligt i en tid, hvor der skal kæmpes for alle ordrer. En af de ting Cabicon har været gode til er at passe godt på deres eksisterende gode kunder og samtidigt gjort meget for at markedsføre sig på markedet, så nye kunder er blevet opmærksomme på dem. Det giver naturligvis mulighed for at ansætte flere hænder der kan udøve flere ting og arbejde endnu mere for kunderne.

”Vi har et rigtigt godt produktprogram, der gør, at vi har meget at tilbyde vores kunder,” siger Søren Haslev.

Men når der går godt i firmaet er vi også nødt til at udvikle os og følge med de ønsker og forespørgsler som kunderne har. Derfor har Cabicon også valgt at lægge ressourcer i udviklingen af nye produkter.

Udvikling af nye produkter

Cabicon har gang i mange ting – også på produktudviklingssiden.

”Når vi oplever, at kunderne har specifikke ønsker, samtidig med at vi ønsker at vækste, så tror vi på, at produktudvikling er nødvendig.” Michael Engsig Johannesen.

Blandt andet har Cabicon udviklet egne CPL skilte (tavleskilte) og PUR kabelmærker til industriel opmærkning.  I forhold til måleudstyr er Cabicon også innovative, når der skal findes løsninger til for eksempel vindmølleindustrien.

I samarbejde med vindmølleproducenterne har Cabicon udviklet et målesystem til test af lyn-afledningsforbindelser på vindmøllevingerne. Sættet består af et præcisions microohm meter fra Megger, som Cabicon er distributør for på det danske marked, samt en specialdesignet og robust kabeltromle. Dette sæt gør at præcisionen af målingen lever op til de skrappe krav, der stilles af producenterne for at få en valid måling. 

Så efter 5 år er Cabicon et konsolideret firma, hvis fremtid ser spændende og meget lovende ud.

Tillykke til Cabicon.

05.12.2022Cabicon A/S

Sponseret

Hvor er kablet? Hvor præcis er fejlen?

28.04.2022Cabicon A/S

Sponseret

Cabicon opruster til fremtiden med ansættelse af ny Eksportchef

31.05.2021Cabicon A/S

Sponseret

Fynske Cabicon A/S opruster yderligere på måleudstyr

27.04.2020Cabicon A/S

Sponseret

Ny tilbudsavis fra Cabicon a/s

15.04.2020Cabicon A/S

Sponseret

Opråb: Få styr på sikkerhedsklip

12.03.2020Cabicon A/S

Sponseret

Cabicon a/s opretholder leveringssikkerheden på trods af Covid-19 krisen