Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi er en verdensomspændende koncern, som udvikler, producerer og sælger elektroniske komponenter for industri- og bygningsautomation samt energieffektive løsninger. Vi har over 120.000 installationer world wide.

Carlo Gavazzi udvikler, producerer og sælger sensorer, overvågningsrelæer, timere, energiledere, solid state relæer, elektroniske motorstyringer, sikkerhedsanordninger og fieldbussystemer.

Koncernen blev grundlagt i 1931 og har hovedkontor i Milano. I dag har Carlo Gavazzi 21 internationale datterselskaber og agenter i mere end 65 lande. Vi er stolte af at have mere end 80 års erfaring og kompetencer med automationskomponenter.

Den danske afdeling af Carlo Gavazzi finder du i Hadsten, hvor vi både har vores Research and Development-afdeling for sensorer og vores salgsafdeling.

Adresse

Over Hadstenvej 40 8370 Hadsten,

Telefon

89606100

Sociale medier

Seneste nyt

01.02.2024Carlo Gavazzi

Sponseret

Fremtidssikrede energimålere der er nemme og intuitive at montere.

I en verden med øget fokus på klima og energiforbrug, bliver der i flere og flere moderne elinstallationer installeret bi-målere med det formål at kortlægge energiforbruget. Kortlægningen er et krav ved ISO 50001 og ISO 14001, men den er relevant for alle der f.eks. arbejder med enten reduktion af energiforbruget, eller miljøvaredeklaration - EPD (Environmental Product Declaration). For andre handler det om at få del i den gevinst, der kan opnås ved at indgå i den balancering af forbruget på elnettet, som skal optage de udsving, der kan komme ved f.eks. udsving i elproduktion via vind eller sol eller via ændringer i forbruget. Her er det vigtigt, at man fremtidssikrer, at målerne kan leve op til de krav til bl.a. svar tider og nøjagtighed som bl.a. balancering af elnettet kræver.

09.06.2022Carlo Gavazzi

Sponseret

Har du også behov for at overvåge kritiske processer i dine bygninger?

10.03.2022Carlo Gavazzi

Sponseret

Ved du om dine kritiske processer kører?

04.03.2022Carlo Gavazzi

Sponseret

Savner du også et bedre overblik over dit energiforbrug?

Artikler virksomheden er nævnt i

09.06.2022Carlo Gavazzi

Sponseret

Har du også behov for at overvåge kritiske processer i dine bygninger?