Case story: Forbedret arbejdsmiljø med Geovents gennemtænkte løsninger

Hos TITANIA havde medarbejderne udfordringer med det eksisterende hjemmebyggede udsugningssystem, som blev brugt til at håndtere dampe fra limningsprocesser.

Foto: Perma

08.04.2024

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

Medarbejderne klagede over for lav udsugningseffekt, så der blev søgt efter en løsning, der markant kunne forenkle håndteringen og muliggøre en bedre opsamling af skadelige stoffer for at beskytte medarbejderne.

Firmaet Beckmann fra Haan blev betroet opgaven med at finde en løsning og henvendte sig til Geovent. Titania ønskede dels en mere effektiv udsugning, et mere praktisk system og at det eksisterende rørsystem skulle helst fortsætte med at blive brugt. I fællesskab blev den aktuelle situation undersøgt og det blev fastslået, at der blev brugt en forkert ventilator, som godt kunne flytte meget luft, men skabte for lidt undertryk. 

 

Løsningen var at anvende vores Geovent PERMA-udsugningsarme, der nemt kunne integreres i det eksisterende 100 mm spiralformede rør. Disse arme gør det muligt nemt at positionere opsamlingen og dermed opnå en optimal indfangning af skadelige stoffer. Samtidig fik installationen fordel af, at leddene på PERMA-armene har minimalt tryktab. For at sikre, at udsynet til arbejdspladsen blev så lidt begrænset som muligt, blev der valgt en flad og gennemsigtig sugetragt, som kunne placeres både over og bag ved bearbejdningsstedet. Samtidig blev ventilatoren udskiftet med en Geovent VKA-125 EC ventilator, som netop problemet med for lavt tryk.

Marco Tietze fra firmaet Beckmann er imponeret over den nemme installation og effektiviteten af vores PERMA-udsugningsarme, og slutkunden TITANIA er meget tilfreds med den samlede løsning. 

Det glæder os hos Geovent at bidrage til et sundere arbejdsmiljø og beskytte medarbejderes velbefindende med en løsning, som er ligetil, enkel og praktisk. 

Læse mere om vores PERMA udsugningsarme: 

https://www.geovent.dk/produkter/arme-og-tragte/perma-arm/

#Geovent #Arbejdsmiljø #PERMA #Udsugningsarme

Mere fra...

08.05.2024Geovent

Sponseret

Casestory: Geovent udsugningssystem beskytter brandmænd på brandstationen i Rosbach, Tyskland.

01.05.2024Geovent

Sponseret

Nyt produkt: GT Ultra Svejse- og slibebord!

24.04.2024Geovent

Sponseret

Geovent har opnået patent på ESA arm

10.04.2024Geovent

Sponseret

Vi byder Markus Dangel velkommen til Geovent

08.04.2024Geovent

Sponseret

Case story: Forbedret arbejdsmiljø med Geovents gennemtænkte løsninger

05.04.2024Geovent

Sponseret

Ventilationsaggregat til tagmontering