Comemso Mini Charger Tester

- Hurtigtest af hurtigladere

Foto: Elma Instruments

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments Comemso som er tysk ingeniørkunst, når det er bedst. Fra hovedkontoret i Stuttgart har Comemso siden 2009 udviklet, designet og produceret battericellesimulatorer til test af elektriske køretøjers batterisystemer og udstyr til test opladningssystemer. Takket være produkternes unikke egenskaber og høje kvalitet benyttes Comemsos produkter af førende elbilfabrikanter og energiselskaber.

Med Mini Charger Tester afprøves opladningsstationens funktionalitet og udførlig rapport genereres. Mini Charger Tester simulerer køretøjssignaler, kommunikationsprotokoller og belastningskredsløb, hvilket muliggør test af ladestation uden reelle elektriske køretøjer. Testprocessen kan endda automatiseres for at spare tid og forbedre effektiviteten.

Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2024 stand C3012. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.

Elma Instruments

Comemso Mini Charger Tester er et kraftfuldt testinstrument med komplekse funktioner, men enkel og intuitiv betjening. Valg af test foregår på touchskærmen, og resultatet vises efterfølgende klart og tydeligt, og kan efterfølgende trækkes ud som pdf. Mini Charger Tester er udviklet til commissionering, service og vedligehold, og designet til at have med rundt og blive brugt i marken (eller på tankstationen hvor laderen står), og er således ikke større end en kabinekuffert.

Foto: Elma Instruments

Ved at anvende Comemso Mini Charger Tester sikrer man, at EVSE-infrastrukturen fungerer korrekt, er uden defekter og sikkerhedsmæssigt i orden, og sikrer hurtig opladning samt nøjagtig fakturering for ejer/udbyder såvel som kunder.

Mini Charger Tester fås i flere varianter og er kompatibel med DC-CCS, CHAdeMO, AC-ladere.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

Mere fra...

18.06.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Strategisk samarbejde om service på Minicam inspektionskameraer

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj