Dagpleje får varme og frisk luft med Premium Preheat

I en ny kundehistorie kan du møde dagplejeren Katrine Sonne. Katrine døjede i lang tid med dårligt indeklima og fugtproblemer. Det var lige indtil hun fik installeret en Premium Preheat fra Genvex.

”Vi mærkede straks, at der var meget mere frisk luft", fortæller en tilfreds Katrine Sonne. Foto: Genvex

18.01.2024

Sponseret

Genvex, Genvex

I Aakirkeby på Bornholm møder vi Katrine Sonne. I mange år døjede Katrine med en del fugt i hjemmet. På et tidspunkt var det faktisk så slemt, at hun om morgenen måtte gå og tørre større vandpytter op fra vindueskarmene.

Det er heldigvis en saga blot i dag. For Katrine valgte nemlig at ringe til den lokale ventilationsmontør, Finn Stenbye fra Bornholms Agro & Ventilation, der ikke var et øjeblik i tvivl om, hvad der måtte gøres:

Efter vi fik snakket tingene igennem, så blev det selvfølgelig en Premium Preheat 250, der kom op i det her hus

Finn Stenbye

Finn Stenbye og Mikkel Corlin Stenbye fra Bornholms Agro & Ventilation. Foto: Genvex

En tre-i-en løsning
For Finn Stenbye og kompagnon (og søn) var Genvex' Premium Preheat den helt rigtig løsning.  Det aktive ventilationsanlæg er nemlig en tre-i-en løsning, der både ventilerer samt tilfører varme eller køling til boligen.

Varmen kommer fra indblæsningsluften, der tilføres varme i veksleren – varme genvundet fra udsugningsluften. Derefter tilføres luften yderligere varme fra den indbyggede varmepumpe, som på den måde giver et varmebidrag til boligen.

Med Premium Preheat 250 får man altså både et sundt indeklima samtidig med en stabil tilførsel af varme (eller køling) til boligen.

Efter Finn og Mikkel fik installeret den effektive Premium Preheat 250 gik der da heller ikke længe før Katrine kunne fornemme, at der var sket noget med hendes indeklima:

Vi mærkede straks, at der var meget mere frisk luft herinde. Især inde på børnenes værelser var der ikke den der indelukkede luft mere.

Katrine Sonne

Mere fra...

15.04.2024Genvex

Sponseret

"Jeg vil gerne have et ventilationsanlæg – men hvad med elregningen?"

10.04.2024Genvex

Sponseret

Hvorfor vælge en Combi 185 til projektbyggeriet?

05.04.2024Genvex

Sponseret

Combi 185 gjorde pensionistlivet en del lettere for Asger og Jytte

27.03.2024Genvex

Sponseret

Fire fordele ved at vælge en ventilationsvarmepumpe

13.03.2024Genvex

Sponseret

Hvorfor vælge ventilation?

07.03.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop