Danmarks eneste kursus i spændingskvalitet

Vigtigheden af en stabil forsyning bliver flere og flere steder et essentielt parameter. Mange har fokus på små detaljer, men ikke spændingskvaliteten som kan være afgørende i produktionsvirksomheder, hospitaler og andre følsomme installationer.

Metrum SPQBasic.

03.10.2013

Sponseret

Mette Honoré Poulsen, Cabicon A/S

Danmarks eneste kursus i spændingskvalitet afvikles fra den 12. til 15. november 2013. Det er de to el-ingeniører Søren Haslev og Bo Rohde Pedersen der har taget initiativ til at starte kurset.

Vigtigheden af en stabil forsyning bliver flere og flere steder et essentielt parameter. Mange har fokus på små detaljer, men ikke spændingskvaliteten som kan være afgørende i produktionsvirksomheder, hospitaler og andre følsomme installationer. I dag er der allerede mange kilder der genererer problemer til gene for spændingskvaliteten og der bliver løbende flere og flere kilder.

Ansvaret ligger hos forsyningsselskaberne, men inden for virksomhedens egne vægge er det dem selv der er ansvarlige. De fleste fejlkilder opstår hos forbrugerne og det kan være besværligt at finde frem til fejlen og for produktionsvirksomhederne opstår de ofte internt.

Derfor har Cabicon a/s sammensat et efteruddannelseskursus der fokuserer på produktionsvirksomheder og forsyningsselskabernes behov. Igennem kurset indlæres fagudtryk som:

• Harmonisk forvrængning,

• Flicker

• Faseforhold og målemetoder

• Strømforsyningsteknologi

• Frekvensomformere

• Sampling til styringsformål

Derudover vil kurset indeholde relevante standarter som EN50 160. Disse værktøjer, sammen med et professionelt klasse A måleudstyr, belyser mange forhold både fejlfinding og det giver vigtig viden til fremtidige udvidelser.

Der er igennem kurset fokus på praktisk udførelse og hvordan man finder og monitorerer problemer. Der afprøves klasse A instrumenter fra Metrum til de praktiske øvelser, der også giver forståelse for forskellige belastningers indflydelse på spændingskvaliteten.

Kontakt Søren Haslev fra Cabicon a/s  for mere information. Du kan også se mere på www.pqa.dk

05.12.2022Cabicon A/S

Sponseret

Hvor er kablet? Hvor præcis er fejlen?

28.04.2022Cabicon A/S

Sponseret

Cabicon opruster til fremtiden med ansættelse af ny Eksportchef

31.05.2021Cabicon A/S

Sponseret

Fynske Cabicon A/S opruster yderligere på måleudstyr

27.04.2020Cabicon A/S

Sponseret

Ny tilbudsavis fra Cabicon a/s

15.04.2020Cabicon A/S

Sponseret

Opråb: Få styr på sikkerhedsklip

12.03.2020Cabicon A/S

Sponseret

Cabicon a/s opretholder leveringssikkerheden på trods af Covid-19 krisen