Dataopsamling i verdensklasse sikrer energibesparelser i boliger, bygninger og produktion

Wexøe vil være en førende partner for danske el-installatører og industrivirksomheder med fokus på opsamling af adfærds-, produktions- og bygningsdata til gavn for arbejdsmiljø, energi- og driftsoptimering.

René Keller, Divisionschef Installation fra Wexøe A/S og Head of Channels Thomas Caspersen Nielsen fra Disruptive Technologies.

Wexøe indgår nyt eksklusivt partnerskab med norske Disruptive Technologies pr. 1. februar 2022. Disruptive Technologies udvikler og producerer verdens mindste trådløse sensorer og IOT-infrastruktur løsninger.

I tråd med at Wexøe A/S arbejder målrettet med at tilbyde markedet løsninger, der kan bidrage til den grønne omstilling og en øget grad af digitalisering samt datadrevet beslutningsværktøjer, kan vi nu samlet tilbyde en bred palette inden for dataopsamling og adfærdsdetektering.

Distruptive Technologies små sensorer kan placeres overalt i rummet, bygningen eller produktionen og kan trådløst via WiFi router sende data til dig på temperatur, berøring, tilstedeværelse, vand udsivning, luftfugtighed, vibrationer o.m.m.

Disruptive Technologies blev dannet i 2013 af en gruppe norske forskere med mange års erfaring inden for adfærdsstyret dataopsamling.  De er siden vokset til at omfatte brancheledere inden for salg, produktion og cloud computing – og er fortsat et kraftcenter indenfor innovation og visionær nytænkning.

Distruptive Technologies mission er at fastholde fokus på at videreudvikle fremtidens sensorløsninger, der leverer nyttig datadreven indsigt til kunderne, hvilket muliggør mere bæredygtig, sikker og effektiv drift.

  • Teknologi i verdensklasse baseret på et stigende behov for plug & play IoT løsninger i installation 4.0.

Fra mikrochipsene, der driver sensorerne til kommunikationsprotokollen og Cloud-tjenesten, der sikkert administrerer sensordata, har Distruptive Technologies fornyet hele systemet gennem patenteret teknologi for at levere en hidtil uset batterilevetid.

Sensorerne er udviklet i Norge og produceres på eget produktionsapparat i Tyskland.

Læs hele pressemeddelelsen her

Mere fra...

03.05.2024Wexøe A/S

Sponseret

Wexøe A/S indgår samarbejde med HAUPA

06.03.2024Wexøe A/S

Sponseret

NYHED! Wexøe A/S har indgået partnerskab med Partex Marking Systems Nordic AB.

24.01.2024Wexøe A/S

Sponseret

NYHED FRA KAISER: Forfradåse til renrum

31.08.2023Wexøe A/S

Sponseret

Connected Lighting fra Steinel

04.04.2023Wexøe A/S

Sponseret

Wexoe AB erhverver LBW Elektronik AB i Stockholm

16.01.2023Wexøe A/S

Sponseret

Smukke og tidløse kontakter komplimenterer Sankt Nikolaj Kirkes nyrenoveret kunsthal