Datastik til alle komponentinterfaces

Phoenix Contact udvikler konstant sit program af datastik til pålidelig kommunikation.

Phoenix Contact udvikler konstant sit program af datastik til pålidelig kommunikation. Med udvidelsen af produktprogrammet omfatter programmet både etablerede datastik som D-SUB og nye datastik til RJ45, USB, HDMI, coax- og lysledertilslutninger og Single Pair Ethernet.

Med et stort udvalg af designs, kodninger og pin tildelinger tilbyder Phoenix Contact en konsekvent løsning til kobber- eller lyslederkabling. RJ45 programmet omfatter både varianter til anvendelse i kontor- og bygningsapplikationer og produkter, som muliggør pålidelig dataoverførsel i industriområder.

Særligt fokus er der lagt på udviklingen af nye løsninger til Single Pair Ethernet (SPE). IP20 programmet til omfatter færdigsamlede pacthkabler i forskellige længder samt kompakte komponenttilslutninger til reflow lodningsprocesser i forskellige design. Det nyeste medlem af familien er et stik, der er designet til fieldmontage med IDC skæreklemmetilslutning. Det IP-beskyttede program i M8 omfatter også formonterede patchkabler med forskellige kabeltyper til forskellige applikationer og komponenttilslutninger i standard M8 design.

Alle stik fra Phoenix Contact er ideelle til pålidelig og holdbar komponentkommunikation. Produkternes kvalitet bekræftes af laboratorietest, som går ud over standardkrav, samt og internationale godkendelser.

Mere om banebrydende datastik

Mere fra...

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

11.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Meget kompakte elektroniske sikringer

07.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X: værktøjsfri tilslutning øger effektiviteten

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Ikke-afkølede GB/T DC ladekabler med CE-certificering til permanent ladning med op til 250 kW

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Universelle CCS ladestik – ladning er nu mulig med 375 kW permanent

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning