De 9 mest almindelige strømproblemer, der kan sætte driften ud af spil.

Bygninger er i stadig stigende grad afhængige af netværksforbundet IT, IoT og andre følsomme elektroniske enheder – og denne udvikling vil fortsætte i endnu højere grad i fremtiden. Få overblik over 9 strømproblemer, der kan sætte driften ud af spil.

9 strømproblemer - Eaton infografik.

Bygninger er i stadig stigende grad afhængige af netværksforbundet IT, IoT og andre følsomme elektroniske enheder – og denne udvikling vil fortsætte i endnu højere grad i fremtiden. Behovet for at undgå omkostninger i forbindelse med strømafbrydelser har derfor aldrig været mere afgørende. 

Det betyder, at evnen til at håndtere fald i spændingen, overspænding, transienter, spændingsvariationer, linjestøj og andre forsyningsvariabler er lige så vigtig som at kunne håndtere totale strømafbrydelser.

Et UPS-system (Uninterruptible Power Supply) gør det muligt at maksimere udstyrets oppetid på tværs af hele virksomheden, holde forretningskritiske processer kørende og beskytte værdifulde data, der kan blive ødelagt eller endda gå helt tabt. Den registrerer, når strømkvaliteten forringes, eller strømmen svigter og giver næsten øjeblikkelig beskyttelse, så en standby-strømkilde som f.eks. en generator har tid til opstart, eller udstyret kan lukkes ned.

Udforsk de faktorer, der påvirker kvaliteten af strømmen fra elnettet, og som kan koste dig penge – samt virksomhedens omdømme – hvis ikke du har lagt en effektiv strategi.

Download oversigt over strømproblemer, der kan sætte driften ud af spil

Mere fra...

25.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton styrker løsningssalg på UPS og mellemspændingsudstyr med garvet projektleder

18.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Sikker opladning til alle behov

16.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton sætter spot på bygninger som micro-energinet på årets El & Teknik-messe

Nye Eaton-løsninger gør virksomheders digitale omstilling mere robust

19.03.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

13.02.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton rykker ind i lademarkedet: Hurtigladere til elbilister og virksomheders p-pladser

06.02.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Nexel og Eaton sætter grønt kryds ved SF6-fri forsyning på Sjælland