Derfor er Vaillant hovedsponsor af DM i Skills

Når DM i Skills indtager Messe C i Fredericia fra den 2.-4.februar 2023, er det med Vaillant som hovedsponsor.

Ifølge CEO for Vaillant Nordics Per Stryhn er der en helt særlig grund til, at Vaillant vælger at støtte det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne med cirka 300 unge deltagere:

”Vi vil rigtig gerne i dialog med den næste generation af installatører. Klima er noget af det, der optager den unge generation, og på DM i Skills kan vi blandt andet vise, hvordan vores produkter efterlader et mindre C02-aftryk i forhold til andre energikilder. Samtidig glæder vi os til at høre de unges tanker fx om vores digitale løsninger, for her har den unge generation helt sikkert gode ideer og input”, siger direktør Per Stryhn og fortsætter:

”Det er netop kombinationen af teori og praksis, der gør erhvervsuddannelserne spændende, og vi vil rigtigt gerne støtte om, at flere unge får øjnene op for vores fag, så vi ad den vej kan sikre fremtidig arbejdskraft. DM i Skills er selvfølgelig konkurrencer mellem passionerede håndværkere, men det er lige så meget et sted, hvor der skabes et sammenhold og relationer mellem deltagerne”.

Varmepumpe-skills i praksis
Efter Vaillants varmepumper er blevet brugt til konkurrencerne ved DM i Skills, kommer de videre til tekniske skoler, hvor endnu flere kan få glæde af at arbejde med dem. Skiftet fra opvarmning med gas til varmepumper kræver nemlig langt mere af fremtidens installatører, og derfor mener ifølge Peter Aller, der er product manager for Vaillant Nordics, at det er vigtigt at lære produkterne at kende med hænderne:

”Det er komplekse installationer, og for, at varmepumperne, som vi leverer, kan yde deres bedste, er det afgørende, at de bliver installeret korrekt. Gaskedler var meget barmhjertige og tilpassede sig. Med en varmepumpe er det derimod vigtigt at vælge det rigtige produkt til det rigtige hus, ligesom valget af rør og andet systemtilbehør har væsentlig betydning for, at varmepumpen fungerer optimalt. Til gengæld giver de ejeren af varmepumpen en grøn opvarmningsform baseret på el, samt store besparelser på varmeregningen”, siger Peter Aller.

DM i Skills 2023 finder sted i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia. Der er gratis adgang.

Læs mere om DM i Skills: DM i Skills 2023 - SkillsDenmark

Mere fra...

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

04.06.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANT TILBYDER ET BEDRE INDEKLIMA

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

16.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

BÆREDYGTIGE LUFT TIL VAND VARMEPUMPER GØR OLLEKOLLE GRØNNERE

02.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANT GIVER GRØN VARME TIL DIT NÆSTE PROJEKT

05.03.2024Vaillant A/S

Sponseret

SÅDAN BLEV KASSEBØLLE FRISKOLE BÅDE GRØNNERE OG SKØNNERE