Derfor skal du vælge Niko Hydro – 3 gode grunde

Niko Hydro er et udvalg af udendørs afbrydere og stikkontakter i Euro-format, udført i ekstremt holdbare og vejrbestandige materialer og med 4 års standardgaranti.

3 gode grunde til at Niko Hydro er det oplagte valg som installatør

Niko Hydro er perfekt til ethvert miljø, der skal modstå vind, vand og vejr, og dine kunder behøver hverken gå på kompromis med sikkerhed, komfort eller design. Niko Hydro stikkontaktsøjlen er det nyeste eksempel. Og for dig som installatør har vi gjort installationen nem og hurtig. Det er derfor Niko Hydro er det oplagte valg. Få en forsmag på fordelene og hent hele kataloget.  

1: Hurtig og nem installation
Niko Hydro sikrer nem og hurtig installation med ensidig forbindelse, tilslutningsskema på hver afbryder, afbrydersymbol foran, lav installationsdybde og simpel påbygget montering.

2: Ekstremt holdbare materialer
Niko Hydro er robust og slagfast, modstandsdygtig over for spændingsrevner, særdeles ridsbestandig, har høj temperatur- og vejrbestandighed og selvfølgelig 4 års standardgaranti.

3: Sikkerhed og elegance
Niko Hydro er stænktætte afbrydere og stikkontakter, der kan modstå de danske vejrforhold og forbliver tørre og beskyttede overalt i haven, vaskerummet, kælderen og terrassen.

Uanset hvilken udendørs afbryder eller stikkontakt, du er på udkig efter, finder du alle varianter i Niko Hydros store udendørs sortiment. Se kataloget og oplev alle mulighederne her.

Mere fra...

25.04.2024Niko-Servodan A/S

Sponseret

Mød Niko på El & Teknik 2024

14.04.2024Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

05.09.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Udfordringer med funktionsafprøvning og BR18?

22.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Afbrydermateriel: Vil du også gerne tænke smartere på dine kunders vegne?

15.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Niko er partner i Fremtidens Hjem Nivå

08.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Overholder dine nye stikkontakter gældende danske regler og standarder?