DESITEK beskytter elbiler - Vi sikrer mobiliteten

Beskyt ladeinfrastruktur og elektriske køretøjer mod skader som følge af lyn og overspændinger, i overensstemmelse med kravene i IEC 60364-4-44, 443, IEC 60364-7-722 og VDE AR-N-4100.

Elkøretøjer – rene, hurtige og lydløse – bliver stadigt mere populære

Det hurtigt voksende marked for e-mobilitet er interessant for såvel industri, forsyningsselskaber, samfund og borgere. Operatørerne sigter mod at opnå et overskud så hurtigt som muligt, så det er vigtigt at forhindre driftsstop. Dette gøres ved at inkludere et omfattende lyn- og overspændingsbeskyttelseskoncept allerede på designstadiet.

Sikkerhed - en konkurrencefordel

Lynnedslag og overspændinger bringer den følsomme elektronik i ladesystemer i fare. Det er ikke kun ladestanderen der er udsat, men også kundens bil! Nedetid eller skader kan hurtigt blive meget dyrt. Ud over reparationsomkostningerne risikerer operatøren også at miste sine kunders tillid. Pålidelighed er højeste prioritet på dette teknologisk unge marked.

Nedetid - Lad det ikke ske!

Beskyt din investering
Beskyt ladesystemer og elektriske køretøjer mod kostbare skader på:

  • Lade-controlleren og batteriet
  • Ladesystemets styring, tæller og kommunikationsteknik

Beskyt ladeinfrastrukturen

Lyn- og overspændingsbeskyttelse for ladestandere til elektriske køretøjer

Ladestationer er påkrævede hvor elektriske køretøjer parkeres i en længere periode: på arbejdspladser, derhjemme, i ”park&ride”-anlæg,  underjordiske parkeringspladser, parkeringshuse i flere etager, ved busstoppesteder (for el-busser) osv. Derfor installeres der i øjeblikket flere og flere ladestationer (både vekselstrøm og jævnstrøm) i såvel private, semi-offentlige som offentlige områder – og det giver en stigende interesse for omfattende beskyttelseskoncepter. Disse køretøjer er simpelthen for dyre, og investeringerne er for høje, til at risikere lyn- og overspændingsskader.

Lynnedslag – en risiko for de elektroniske kredsløb

I tilfælde af tordenvejr er især de følsomme elektroniske kredsløb for controller, tæller og kommunikationssystem i fare. Satellitsystemer, hvis ladepunkter er forbundet med hinanden, kan ødelægges på et øjeblik ved bare et enkelt lynnedslag.

Overspændinger giver også skader

Et lynnedslag forårsager ofte overspændinger, der skader følsomme elektronik. Hvis sådanne overspændinger opstår under opladningsprocessen, er det meget sandsynligt, at køretøjet også bliver beskadiget. Elektriske køretøjer kan typisk modstå op til 2.500 V - men spændingen, der produceres ved et lynnedslag, kan være 20 gange højere end det.

Beskyt dine investeringer – undgå skader

Afhængigt af placering og risikoprofil kræves et individuelt tilpasset lyn- og overspændingsbeskyttelseskoncept.

Mere fra...

14.09.2022DESITEK A/S

Sponseret

DESITEK beskytter måle- og kontrolsystemer

05.11.2020DESITEK A/S

Sponseret

DESITEK beskytter elbiler - Vi sikrer mobiliteten

06.05.2020DESITEK A/S

Sponseret

DESITEK beskytter solcelleanlæg

01.05.2020DESITEK A/S

Sponseret

DESITEK beskytter vindmøller

29.04.2020DESITEK A/S

Sponseret

DESITEK beskytter solcelleanlæg

22.04.2020DESITEK A/S

Sponseret

DESITEK beskytter bygninger