Det er nødvendigt at kalibrere alle SKS installationstestere

Hvis du har et SKS system, har du også et antal måleinstrumenter. Disse instrumenter er vigtige for el-sikkerheden og nødvendige for den lovpligtige afprøvning og dokumentation.

En evt. fejlvisning kan betyde forskellen på, om installationen er sikker og kan godkendes, eller om installationen er defekt og skal repareres.

Som en del af dit kvalitetssystem skal du altid være sikker på, at dine instrumenter virker korrekt og måler rigtigt. Det er derfor nødvendigt, at du følger leverandørens anvisninger og regelmæssigt får kontrolleret og kalibreret dine instrumenter.

Det kan være svært, at få et samlet overblik over kravene til vedligeholdelse og kalibrering af disse instrumenter. Reglerne findes dels i: Retningslinjer vedrørende sikkerhedskvalitetsstyringssystem og dels i Stærkstrømsbekendtgørelsen.

Det er ikke nok at sammenligne med en anden tester.

Man kan ikke sammenligne flere test på en fejlstrømsafbryder og man kan ikke selv simulere alle de nødvendige og forskellige værdier.  Ligeledes kan man heller ikke selv simulere alle de nødvendige impedansværdier.

Det kræver specielle præcisionskalibratorer, at afprøve og kalibrere en installationstester. Hvis dette ikke er overholdt står du svagt ved en eventuel ulykke. Elma Instruments A/S tilbyder derfor afprøvning og sporbar kalibrering af alle installationstestere samt efterfølgende udstedelse af certifikat.

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk

Mere fra...

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj

22.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Elspec PureBB elkvalitetsanalysator

20.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Comemso Mini Charger Tester - Hurtigtest af hurtigladere

24.08.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

Elma Instruments lancerer den ultimative måleudstyrspartner