Dharampal Satyapal Group udfører stort retrofit projekt med NOVENCO® ZerAx® fans

Det indiske konglomerat Dharampal Satyapal Group (DS Group), som består af en række førende virksomheder i Indien, har for nylig gennemført første fase af et stort retrofit projekt af klimacentralerne i deres hovedkvarter i Noida.

Denne indledende fase omfattede udskiftning af 40 udtjente centrifugalventilatorer til højeffektive NOVENCO® ZerAx® ventilatorer. Projektet er en del af virksomhedens rejse mod bæredygtig udvikling, hvor målsætningen er at opnå en platin-certificering af dets bæredygtige bygninger.

"Vi gennemførte pilotprojektet i vores hovedkvarter for at forstå de forventede energibesparelser, og resultatet var opmuntrende. Følgelig omfattede den første fase af implementeringen 40 AHU'er. Vi er særdeles glade for at kunne fortælle, at vi opnåede en væsentlig reduktion i energiforbruget, dvs. over 55% på baggrund af denne ændring sammenholdt med tidligere monterede ventilatorer. Anden fase og dermed opgraderingen af de resterende AHU'er er i gang." siger hr. Ramesh Kumar, Senior General Manager, chef for administration og faciliteter, DS Group.

Læs den fulde case artikel om dette store retrofit projekt her The Dharampal Satyapal Group performs large retrofit project with NOVENCO® ZerAx® fans (novenco-building.com)

Mere fra...

11.07.2022NOVENCO Building & Industry A/S

Sponseret

Den grønneste løsning 700 meter under jorden med en NOVENCO® ZerAx® ventilator

07.07.2022NOVENCO Building & Industry A/S

Sponseret

60% energibesparelse i Frankfurt Airport med NOVENCO® ZerAx® ventilatorer

05.07.2022NOVENCO Building & Industry A/S

Sponseret

NOVENCO Building & Industry flytter

02.06.2022NOVENCO Building & Industry A/S

Sponseret

NOVENCO støtter og deltager i det syvende årlige topmøde om energieffektivitet

26.05.2022NOVENCO Building & Industry A/S

Sponseret

Støberi renoveret med NOVENCO® ZerAx® ventilatorer

28.04.2022NOVENCO Building & Industry A/S

Sponseret

Stigende energipriser nødvendiggør større fokus på energieffektivitet