Direktørskifte hos John Jensen VVS

Efter at have stået i spidsen for John Jensen VVS i 24 år træder Jesper Leen Jensen tilbage fra jobbet i John Jensen VVS.

Efter at have stået i spidsen for John Jensen VVS i 24 år som administrerende direktør, har Jesper Leen Jensen takket ja til at blive en del af InstallatørGruppen og træder i den forbindelse tilbage fra jobbet i John Jensen VVS. Ledelsesansvaret overdrages til nuværende driftsdirektør Bennet Onsvig.

Med mere end 60 år på bagen har John Jensen VVS en solid erfaring og position i installationsbranchen. Tilbage i år 2000 overtog Jesper Leen Jensen virksomheden med 11 medarbejdere fra sin far. Siden da har virksomheden oplevet en betydelig vækst og beskæftiger i dag 250 medarbejdere. Tidligere på året blev John Jensen VVS en del af InstallatørGruppen, og det er her, Jesper nu vil koncentrere sin energi og indsats:

– Jeg har valgt at takke ja til en ny stilling i InstallatørGruppen som Special Advisor, hvor jeg skal bidrage med bestyrelsesarbejde, sparring og virksomhedsudvikling samt deltage i koordineringsudvalg på tværs af selskaberne. InstallatørGruppen er på en utrolig spændende rejse med et kæmpe udviklingspotentiale, hvor mine evner og kompetencer kan komme rigtig godt i spil. Selvom jeg nu giver ansvaret videre, forlader jeg altså ikke branchen, og jeg vil fortsat være i John Jensen VVS’s bestyrelse, hvor jeg kan opretholde forbindelsen og deltage i virksomhedens fortsat spændende udvikling. I den forbindelse vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle vores fantastiske medarbejdere for deres uundværlige bidrag indtil nu, og for at have ledt os til den position, hvor vi befinder os i dag.

Samme ånd og engagement
Det er Jespers ønske, at John Jensen VVS fortsætter med samme ånd og engagement som hidtil. Derfor tiltræder Bennet Onsvig den 1. november som administrerende direktør efter Jesper. Bennet vil lede virksomheden i tæt samarbejde med virksomhedens erfarne økonomidirektør, Diana Nielsen, og de to vil fungere som et stærkt ledelsesmakkerpar med fokus på at opretholde og bygge videre på den positive udvikling.

– Bennet er uden tvivl den helt rigtige mand til posten. Han har en omfattende viden om vores virksomhed, vores kunder og vores medarbejdere. Samtidig besidder han en stor faglig viden. Jeg er derfor fuldt overbevist om, at han, i tæt partnerskab med Diana, kan løfte opgaven og dermed sikre en vedvarende positiv kurs for John Jensen VVS. Derudover deler vi mange af de samme værdier, som fortsat vil præge John Jensen VVS.

Førstehåndskendskab til kultur og værdier
Bennet Onsvig har været en del af ledelsen i John Jensen VVS de seneste 11 år, og han var sikker i sin beslutning, da han blev tilbudt stillingen som administrerende direktør:

– Jeg blev først og fremmest beæret, da Jesper og InstallatørGruppen præsenterede mig for muligheden for at stå i spidsen for John Jensen VVS og for firmaets videre rejse. Det er en fantastisk mulighed for mig. Jeg har førstehåndskendskab til de fundamentale værdier og principper, som vores forretning bygger på, og netop den positive atmosfære, vores samhørighed og den måde, vi driver tingene på, er det, der gør hverdagen her så værdifuld. Derfor vil jeg med stolthed lede John Jensen VVS som et fantastisk arbejdssted, hvor nærhed til kunder og medarbejderne forbliver centralt.

Bevarer fokus på kerneværdierne
Bennet ser frem til det kommende samarbejde med Diana. Sammen deler de en fælles vision om at styrke virksomhedens position i installationsbranchen og fastholde kerneværdierne.

– Jeg ser frem til at arbejde sammen Diana i vores nye roller, hvor vores fælles indsats vil spille en afgørende rolle i at opretholde og styrke John Jensen VVS’s position i installationsbranchen. Sammen har vi ambitionen om at fastholde virksomhedens kerneværdier og levere enestående service til både kunder og medarbejdere. Vores målsætning er at drive en sund, kundefokuseret og profitabel forretning, samtidig med at vi sikrer, at arbejdsmiljøet forbliver inspirerende og sjovt.

Reception i forbindelse med direktørskifte
For at markere direktørskiftet afholder John Jensen VVS en reception, hvor alle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset er meget velkomne. Receptionen foregår i Hedehuset den 1. november kl. 13:00-16:00 på adressen Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene.

Mere fra...

12.02.2024John Jensen VVS A/S

Sponseret

Fremtidens håndværkere: en dag med læring og bæredygtighed på UN17

26.01.2024John Jensen VVS A/S

Sponseret

John Jensen støtter Danmarks Indsamling

04.10.2023John Jensen VVS A/S

Sponseret

Direktørskifte hos John Jensen VVS

13.01.2023John Jensen VVS A/S

Sponseret

Vinder ‘Årets AMR’ 2022

11.01.2023John Jensen VVS A/S

Sponseret

10 års jubilæum hos John Jensen VVS

09.01.2023John Jensen VVS A/S

Sponseret

10-års jubilæum hos John Jensen VVS