Eaton lancerer 5P - høj-effektiv UPS med line-interactive teknologi

Eaton 5P med line-interactive teknologi er specielt egnet til som strømback-up til servere, switches, routere og storage-enheder i netværksskabe og små datacentre op til 1.550 VA.

Eaton 5P.

Høj effektivitet, integreret energiovervågning og styring for virtualiserede miljøer
5P UPS understøtter virtualiseringsstrategier på entry-level i kraft af problemfri integration med Eatons Intelligent Power® software og tilbyder enkel energistyring fra et intuitivt, grafisk display med integreret energimåling. Eaton 5P fås som tower eller 1U rack version fra 650 til 1550 VA. Denne høj-effektive UPS, med line-interactive teknologi, er specielt egnet til som strømback-up til servere, switches, routere og storage-enheder i netværksskabe og små datacentre op til 1.550 VA

Integrerer sig direkte ind i virtualiseringsplatforme
"Virtualisering bliver mere og mere vigtig, selv i mindre IT-installationer," siger Christophe Jammes, Produktchef hos Eaton Power Quality, "Indtil nu har det været svært at finde små UPS-systemer, der er optimale til anvendelse i virtualiserede miljøer. Vores nye 5P- og 5PX-sortiment løser dette problem ved at integrere sig direkte ind i førende virtualiseringsplatforme. Enhederne giver desuden brugerne usædvanlig høj driftseffektivitet som en ekstra bonus. Disse nye produkter er et stort skridt fremad inden for UPS-teknologien."

Let betjening
Det grafiske display, som sidder foran på UPS’en viser med et enkelt skærmbillede omfattende informationer om status så vel som værdien af de vigtigste driftsparametre i ”real time”. Det er nemt at navigere i display-menuen og UPS’erne er hurtige og lette at betjene.

Forlænget back-up tid
Med en ualmindelig høj driftseffektivitet på op til 98 % minimeres både energiomkostningerne og kravet til køling, samtidig med at belastningen måles nøjagtigt med en integrerede kWh-målefunktion. UPS’erne er også forsynet med en kontrolfunktion for belastningsgrupperne, hvilket gør, at ikke-vigtige enheder kan frakobles under strømudfald for at forlænge back-up tiden for de vigtigste enheder.

Intelligent software for problemfri integrering
Eaton Intelligent Power software følger med 5P UPS. Med denne software kan brugerne med lethed integrere med VMware's vCenter ServerTM-virtualiseringskontrol og med virtualiseringsplatforme, som f.eks. Citrix® XenServer, Microsoft SCVMMTM, Red Hat® og andre Xen® åbne kildeplatforme. Med integreringen muliggøres automatisk og let-gennemskuelig live-overførsel af virtuelle maskiner under strømforstyrrelser til ikke-berørte enheder. Softwaren sørger også for, at computere, virtuelle maskiner og servere lukkes ned på en korrekt måde under en længere strømafbrydelse.

Batteristyringsteknologi for maksimeret driftssikkerhed
Eatons ABM®-batteristyringsteknologi sikrer 5P's maksimale batterilevetid og driftssikkerhed. Med denne teknologien oplades batterierne kun når det er påkrævet, hvilket forlænger batterilevetiden med helt op til 50 %. Batterierne kan desuden skiftes uden af afbryde driften af det tilkoblede udstyr.

Find flere oplysninger om Eaton 5P UPS her.

Yderligere information om Eatons Power Quality løsninger finder du her.

Følg med om vores seneste nyheder på Twitter via @Eaton_UPS, eller find vores Eaton på LinkedIn.

Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og
strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en diversificeret Power Management virksomhed, der leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi. Eaton, som globalt førende inden teknologi, overtog Cooper Industries plc i 2012. I 2012 var omsætningen for hele virksomheden 21.800 millioner dollars på et proforma basis. Eaton har omkring 103.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Mere fra...

25.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton styrker løsningssalg på UPS og mellemspændingsudstyr med garvet projektleder

18.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Sikker opladning til alle behov

16.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton sætter spot på bygninger som micro-energinet på årets El & Teknik-messe

Nye Eaton-løsninger gør virksomheders digitale omstilling mere robust

19.03.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

13.02.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton rykker ind i lademarkedet: Hurtigladere til elbilister og virksomheders p-pladser

06.02.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Nexel og Eaton sætter grønt kryds ved SF6-fri forsyning på Sjælland