Eaton lancerer Ellipse PRO

Ellipse PRO er den nye energibesparende UPS til beskyttelse af arbejdsstationer til krævende applikationer.

Eaton, har lanceret sin nye Ellipse PRO-serie energibesparende, kompakte UPS'er (Uninterruptible Power Supplies).

De nye UPS'er er udviklet specielt til beskyttelse af arbejdsstationer og små servere, der kører krævende applikationer, og de er forsynet med EcoControl-strømudtag, med hvilke der opnås en energibesparelse på op til 20 procent. I enheden findes et stort LCD, hvor brugerne kan forvisse sig om, at den kører korrekt. Enheden har også ASR (Advanced Surge Reduction) og overholder IEC standarden 616431-1. Eatons Ellipse PRO UPS'er yder effektiv beskyttelse mod tab af data og beskadigelse af udstyr til gavn for mange brugere, inkl. IT-ledere i små og mellemstore selskaber, små virksomhedsejere, som f.eks. arkitekter, læger og jurister og hjemmebrugere med værdifulde IT-aktiver. Enhederne leveres som standard med 3-års fuld garanti.

»De nye Ellipse PRO-produkter giver små IT-installationer egenskaber, der tidligere kun kunne fås med større og dyrere UPS'er», siger Christophe Jammes, produktchef hos Eatons Power Quality Division. »Især det nye LCD-display giver brugerne alle de oplysninger som de har brug for ved et enkelt blik. For eksempel status for hovedstrømforsyningen, UPS-batteriets opladningsgrad, beregnet driftstid og generelle UPS-status. Med disse oplysninger kan brugerne arbejde med forvisning om, at deres udstyr og data er 100 % beskyttet.»

Fire versioner sikrer konstant udgangsspænding

Ellipse PRO UPS'er fås i fire versioner: 650 VA, 850 VA, 1,200 VA og 1,600 VA. De anvender line-interactiv topologi, med booster og fader AVR (Automatic Voltage Regulation), hvilket sikrer, at udgangsspændingen er konstant, selv hvis den indgående spænding varierer over et så bredt område som 150 V to 285 V. Den integrerede automatiske funktion til reduktion af strømudsving yder fuldstændig beskyttelse mod strømudsving, der f.eks. er forårsaget af lynnedslag i nærheden, og de har en indikator, der bekræfter, at beskyttelsesfunktionen mod strømudsving er aktiv. Foruden beskyttelse mod strømudsving på strømforsyningen yder Ellipse PRO UPS'erne beskyttelse for datalinjer, inkl. bredbånd og ethernettilslutninger.

Nem installation og energibesparende EcoControl-funktion

Enhederne er lette og bekvemme at installere, idet de kan monteres vandret eller lodret. Der er valgfrit tilbehør i form af sæt til montering af enhederne i reol eller på væg. Alle versioner har energibesparende EcoControl-funktion. Denne funktion, som kan aktiveres eller deaktiveres af brugeren, deaktiverer automatisk eksterne enheder, såsom printere og eksterne harddiske, når strømmen til hovedenheden - normalt computeren - afbrydes. Eaton anslår, at dette vil give en energibesparelse på op til 15 procent på 650 VA- og 850 VA-enhederne, og op til 20 procent på 1,200 VA og 1,600 VA-enhederne.

Softwarepakke for avanceret energistyring

Med alle de nye UPS'er medfølger en kopi af Eatons Windows-baserede softwarepakker, der giver avanceret energistyring, inkl. sikker systemnedlukning i tilfælde af strømforsyningssvigt, rapportering om energiforbrug og energiomkostninger og let adgang til UPS-begivenheds- og statuslog-information. Du finder mere information om Eaton Ellipse PRO UPS her.

Hvis du vil vide mere om Eatons strømforsyningsløsninger, bedes du gå ind på www.eaton.eu/powerquality. Følg os på Twitter, @Eaton_UPS, eller gå ind på vores virksomhedsside, Eaton EMEA Linkedln, hvor alle de seneste nyheder findes.

Om Eaton

Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en diversificeret Power Management virksomhed, der leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi. Eaton, som globalt førende inden teknologi, overtog Cooper Industries plc i 2012. I 2012 var omsætningen for hele virksomheden 21.800 millioner dollars på et pro forma basis. Eaton har omkring 103.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Mere fra...

06.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Nyt UPS-system skal reducere store datacentres CO2-forbrug

04.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton slår dørene op til sin første CO2-neutrale UPS-fabrik i verden

30.05.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Tre trin til at undgå skader ved elektriske fejl

28.05.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Nødstrøm: En gamechanger i e-sporten

25.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton styrker løsningssalg på UPS og mellemspændingsudstyr med garvet projektleder

18.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Sikker opladning til alle behov