Eatons første rack-monterede 3-faset UPS lander på dansk jord

Høj effektivitet, markedets laveste ejeromkostninger og cybersikkerhed i topklasse er summen af Eatons nye rack-monterede 3-faset 93PX UPS, der nu får sin debut på det danske marked.

Power management-virksomheden Eaton har en lang historik med at producere UPS-løsninger, der leverer høj driftssikkerhed til it-miljøer, medicinsk udstyr og produktion samt til kommercielle og industrielle bygninger. Nu udvider virksomheden sin produktportefølje af nødstrømsanlæg med 93PX 15-20 kVA UPS – en effektiv og robust løsning velegnet til barske miljøer.

Kraftfuld og fleksibel løsning

Power-modulerne i den nye UPS-løsning er yderst effektive. 93PX UPS fylder kun tre enheder (3U) i racket, hvilket frigiver mere plads til it-udstyr. Derudover giver UPS-enheden mulighed for at køre parallel drift og dermed opnå redundans.

93PX UPS kan anvendes som både fritstående eller som rack. Derudover har den en stor touchskærm, der roterer automatisk takket være den indbyggede gravity-sensor.

Laveste TCO på markedet

UPS-løsningen har indbygget Eatons intelligente teknologier som fx Energy Saver System (ESS), der giver 93PX de laveste samlede ejeromkostninger (TCO) på markedet.

93PX er i stand til at forsyne flere servere sammenlignet med tilsvarende UPS-enheder. Det gør løsningen omkostningseffektiv og giver betydelige besparelser på virksomhedens driftsomkostninger og elregning.

Intelligent software og cybersikkerhed i top

Eaton 93PX UPS er kompatibel med de nyeste typer virtualiseringssoftware og kan blandt andet tilkobles Eatons Brightlayer suite – en digitaliseringsløsning, der hjælper brugeren med at overvåge og optimere energiforbruget samtidig med, at de kan løse problemer i takt med, at de opstår eller helt forhindre dem.
 

Eaton 93PX UPS er designet med cybersikkerhed i højsædet, da det er muligt at tilkøbe og tilslutte Cyber Secured Monitoring – et overvågningsværktøj, der hurtigt giver brugeren besked om fejlfunktioner og analyser om UPS-enhedens performance og vedligeholdelsesbehov.

Eatons nye 93PX UPS er tilgængelig på det danske marked nu.

Læs mere om Eatons UPS-løsninger eller besøg Eatons hjemmeside for at lære mere om deres power management-løsninger.
 

Mere fra...

25.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton styrker løsningssalg på UPS og mellemspændingsudstyr med garvet projektleder

18.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Sikker opladning til alle behov

16.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton sætter spot på bygninger som micro-energinet på årets El & Teknik-messe

Nye Eaton-løsninger gør virksomheders digitale omstilling mere robust

19.03.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

13.02.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton rykker ind i lademarkedet: Hurtigladere til elbilister og virksomheders p-pladser

06.02.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Nexel og Eaton sætter grønt kryds ved SF6-fri forsyning på Sjælland