Eatons nye 5P UPS integreret energiovervågning og styring for virtualiserede miljøer

Eaton har lanceret et nyt UPS-system, Eaton 5P. Denne høj-effektive UPS, med line-interactive teknologi, er specielt egnet til som strømback-up til servere, switches, routere og storage-enheder i netværksskabe og små datacentre op til 1.550 VA.

5P UPS understøtter virtualiseringsstrategier på entry-level i kraft af problemfri integration med Eatons Intelligent Power® software og tilbyder enkel energistyring fra et intuitivt, grafisk display med integreret energimåling. Eaton 5P fås som tower eller 1U rack version fra 650 til 1550 VA."

"Virtualisering bliver mere og mere vigtig, selv i mindre IT-installationer," siger Christophe Jammes, Produktchef hos Eaton Power Quality, "Indtil nu har det været svært at finde små UPS-systemer, der er optimale til anvendelse i virtualiserede miljøer. Vores nye 5P- og 5PX-sortiment løser dette problem ved at integrere sig direkte ind i førende virtualiseringsplatforme. Enhederne giver desuden brugerne usædvanlig høj driftseffektivitet som en ekstra bonus. Disse nye produkter er et stort skridt fremad inden for UPS-teknologien."

Det grafiske display, som sidder foran på UPS’en viser med et enkelt skærmbillede omfattende informationer om status så vel som værdien af de vigtigste driftsparametre i ”real time”. Det er nemt at navigere i display-menuen og UPS’erne er hurtige og lette at betjene.

Med en ualmindelig høj driftseffektivitet på op til 98 % minimeres både energiomkostningerne og kravet til køling, samtidig med at belastningen måles nøjagtigt med en integrerede kWh-målefunktion. UPS’erne er også forsynet med en kontrolfunktion for belastningsgrupperne, hvilket gør, at ikke-vigtige enheder kan frakobles under strømudfald for at forlænge back-up tiden for de vigtigste enheder.

Eaton Intelligent Power software følger med 5P UPS. Med denne software kan brugerne med lethed integrere med VMware's vCenter ServerTM-virtualiseringskontrol og med virtualiseringsplatforme, som f.eks. Citrix® XenServer, Microsoft SCVMMTM, Red Hat® og andre Xen® åbne kildeplatforme. Med integreringen muliggøres automatisk og let-gennemskuelig live-overførsel af virtuelle maskiner under strømforstyrrelser til ikke-berørte enheder. Softwaren sørger også for, at computere, virtuelle maskiner og servere lukkes ned på en korrekt måde under en længere strømafbrydelse.

Eatons ABM®-batteristyringsteknologi sikrer 5P's maksimale batterilevetid og driftssikkerhed. . Med denne teknologien oplades batterierne kun når det er påkrævet, hvilket forlænger batterilevetiden med helt op til 50 %. Batterierne kan desuden skiftes uden af afbryde driften af det tilkoblede udstyr.

Ønsker du flere oplysninger om Eaton 5P UPS, kan du besøge www.eaton.dk/powerquality.

Om Eaton:

Eaton er en diversificeret Power Management virksomhed, som leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi. Virksomheden er globalt førende inden for elektriske systemer, systemer og tjenester til strømkvalitet, effektfordeling og strømstyring; produkter til energioverførsel og ledningsføring; hydraulikkomponenter, systemer og tjenester til industrielt og mobilt udstyr; flybrændstof, hydrauliske og pneumatiske systemer til kommercielt og militært brug samt transmissions- og motorsystemer til lastvogne og biler, som forbedrer ydelsen, brændstoføkonomien og sikkerheden. Eaton overtog Cooper Industries plc i 2012. Eaton har ca. 100.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 150 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Mere fra...

25.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton styrker løsningssalg på UPS og mellemspændingsudstyr med garvet projektleder

18.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Sikker opladning til alle behov

16.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton sætter spot på bygninger som micro-energinet på årets El & Teknik-messe

Nye Eaton-løsninger gør virksomheders digitale omstilling mere robust

19.03.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

13.02.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton rykker ind i lademarkedet: Hurtigladere til elbilister og virksomheders p-pladser

06.02.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Nexel og Eaton sætter grønt kryds ved SF6-fri forsyning på Sjælland