Eatons nye modulære UPS´er udligner forskellen mellem energieffektivitet og skalerbarhed

De nye Eaton 93 PM enheder, med spidsbelastninger fra 30 til 200 kW, kombinerer markedsførende energieffektivitet med skalerbarhed og vertikal og horisontal redundans.

Eaton 93 PM .

Eaton har præsenteret adskillige nye dobbeltkonverterende trefasede UPS´er (Uninterruptible Power Supply), der slår bro over kløften mellem energieffektivitet og skalerbarhed.

Kapacitetsmaksimering uden kompromis

De nye Eaton 93 PM enheder, med spidsbelastninger fra 30 til 200 kW, kombinerer markedsførende energieffektivitet med skalerbarhed og vertikal og horisontal redundans. Som resultat heraf kan IT professionelle og driftsledere i datacentre meget enkelt og omkostningseffektivt specificere, skalere og tilpasse deres arkitektur til fremtidige ændringer i belastningskrav eller til nye krav til driftssikkerheden. Fleksibiliteten i de nye 93PM UPS’er er et resultat af enhedens modulære design. Det gør det enkelt og omkostningseffektivt at skalere systemet til skiftende spidsbelastninger, uden at øge footprint - brugerne kan formindske CapEx og anlægge en ”betal-når-du-vokser” betragtning. Inddragelsen af Eatons patenterede Hot Sync® trådløse teknologi til parallelkobling betyder også, at et system kan designes, eller skaleres, op til en spidsbelastning på 800 kW, så den disponible kapacitet maksimeres uden at gå på kompromis med systemets levetid og pålidelighed.

”De nye 93PM UPS’er er en vigtig tilføjelse til Eatons brede og populære portefølje af løsninger til beskyttelse af strømkredse,” siger Cyrille Brisson, EMEA Vice President of Power Quality hos Eaton.

”Sammen med vore eksisterende produkter betyder de, at vi nu kan tilbyde energieffektivitet, der ikke findes andetsteds, på op til 97 procent, med dobbeltkonvertering, samt at vi kan tilbyde omkostningseffektive løsninger, der passer til alt - fra de mindste server rum til de største datacentre. Ligegyldigt hvilken størrelse deres applikation har nu - eller får i fremtiden - kan vore kunder nyde godt af enestående pålidelighed og levetid, kombineret med exceptionelt lave egenkapitalomkostninger.”

Lave omkostninger, maksimal effektivitet

De nye UPS’er giver mulighed for de lavest mulige omkostninger til anskaffelse ved at sætte brugerne i stand til at udnytte driftseffektiviteten fra Energy Saver System (ESS). ESS tilpasser automatisk og fortløbende driften af UPS til den modtagne strømkvalitet, der giver mulighed for at opnå en effektivitet på 99 procent. Når det er nødvendigt ændrer ESS UPS’en problemfrit til drift med dobbeltkonvertering på mindre end to millisekunder, og leverer en hidtil uset effektivitet på op til 97 procent, mens systemet samtidig fjerner enhver unormalitet i el-forsyningen. De nye 93PM UPS’er har også en powerfaktor på 1.0, og sætter dermed brugeren i stand til at optimere effektiviteten af strømforbruget (Power Usage Effectiveness (PUE)).

Fleksibelt og brugervenligt

De nye enheder har ligeledes maksimal fleksibilitet i implementeringen ved brug af et fuldt tilgængeligt frontdesign sammen med innovative optioner til varmestyring med front-til-top eller front-til-bagside luftstrømme, der muliggør installation op til vægge, ryg-mod-ryg, på række eller i varme/kolde gange. Designet med adgang fra fronten giver også mulighed for hurtig adgang til service og vedligeholdelse. Eaton har været meget omhyggelig med brugervenligheden af sine nye UPS’er, hvilket også omfatter en intuitiv touchscreen, der øjeblikkeligt giver væsentlig status information i både grafisk og numerisk format. De nye UPS’er indeholder også et net interface, der sætter dem i stand til at blive administreret og overvåget via fjernbetjening, og de kan ligeledes nemt integreres med brugers eksisterende systemer til administration.

Som standardtilbehør til de nye UPS’er medfølger Eatons alsidige, og alligevel nemt anvendelige, Intelligent Power Manager (IPM) software, der er fuldt kompatibelt med alle større styresystemer og alle populære virtualiserings platforme, inklusive VMware vCenter, Microsoft Systems Center og Citrix XENCenter.

For at få mere at vide om Eaton 93PM UPS’er, besøg www.eaton.eu/93PM.

Flere informationer om Eatons Power Quality løsninger, besøg www.eaton.dk/powerquality. Følg med i vore seneste nyheder på Twitter via @Eaton_UPS, eller find os på Eaton EMEA LinkedIn. Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed, der leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi. Eaton, som globalt førende inden teknologi, overtog Cooper Industries plc i november 2012. I 2012 var omsætningen for hele virksomheden 21.800 millioner dollars på et pro forma basis. Eaton har omkring 102.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Mere fra...

02.07.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Ny rapport afslører udfordringer for tovejsopladning af elbiler i Europa

20.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton og CTS Nordics giver økonomisk saltvandsindsprøjtning til NordicEPOD

18.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

06.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Nyt UPS-system skal reducere store datacentres CO2-forbrug

04.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton slår dørene op til sin første CO2-neutrale UPS-fabrik i verden

30.05.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Tre trin til at undgå skader ved elektriske fejl