Effektivt skyl i verdensklasse

Det handler om at få fækalierne længst muligt ud i kloakken. ALLE toiletter og douchetoiletter fra TOTO bruger de første 20 procent af vandet til at lave en kraftig hvirvel, der skyller affaldet ud. De sidste 80 procent af vandet bruges til at sende fækalierne langt ud i kloakken og til at skylle hele kummen ren.

Du skal aldrig trække to gange på et TOTO-toilet, for der er intet tilbage i kummen, når du har skyllet!. Foto: Lindcor

01.04.2024

Sponseret

TOTO

Der er intet tilbage i kummen, når du har skyllet, og du skal aldrig trække to gange på et TOTO-toilet!

Skyllet er ekstremt effektivt, og samtidig det mest hygiejniske i verden. Der opstår nemlig ingen former for sprøjt - eller aerosoler - under skyllet. Så bakterier eller vira i skyllevandet sætter sig ikke på væggene, tandbørsten, håndklædet eller andre steder i badeværelset. Det har TOTO et hygiejne-certifikat som bevis for. 

Det hygiejniske TORNADO FLUSH sørger sammen med det kantløse design og den super stærke og glatte overflade-belægning CEFIONTECT for, at toilettet ikke danner aerosolerne. Disse tre ting findes på ALLE TOTOs toiletter og WASHLETS/douchetoiletter.

Skyllet er også støjsvagt. TOTO har testet sine toiletter med sammenlignelige produkter. Resultatet var, at de konkurrerende produkter havde et støjniveau (målt i dB), der var 41 procent højere end TOTOs toiletter. 

Mere fra...

15.04.2024TOTO

Sponseret

Priser til TOTO for bæredygtighed og design

01.04.2024TOTO

Sponseret

Effektivt skyl i verdensklasse

26.03.2024TOTO

Sponseret

Giver lang levetid til kulfiltret, der fjerner lugten!

15.03.2024TOTO

Sponseret

Vaskedysens placering afgør hygiejnen

05.03.2024TOTO

Sponseret

Hæld vand på gåsen – det preller af!

23.02.2024TOTO

Sponseret

Her kan bakterier og vira ikke gro!