Elektroniske sikringer til 48 V belastninger

Med de nye PTCB 1-kanals elektroniske sikringer kan belastninger med en forsyningsspænding på 48 V DC nu beskyttes elektronisk.

Foto: Phoenix Contact

Med de nye PTCB 1-kanals elektroniske sikringer fra Phoenix Contact kan belastninger med en forsyningsspænding på 48 V DC nu beskyttes elektronisk. 

De elektroniske sikringer i PTCB-serien kan hurtigt og nemt integreres i potentialefordelingen og kombineres med standard rækkeklemmetilbehør. Bredden på 6,2 mm passer til rækkeklemmeprogrammet og sparer vigtig plads på DIN-skinnen. De elektroniske sikringer fås med en fast nominel værdi på 2 A eller med justerbar nominel spænding fra 1 til 6 A. Det betyder, at den nominelle strøm kan tilpasses til applikationen, og lageromkostninger kan reduceres. LED’erne på fronten med intuitive trafiklysfarver og en jordpotentialfri signalkontakt gør status for applikationen tydelig for brugeren både lokalt og på afstand. Det gør det lettere at opdage fejl og hjælper med præcis fejlfinding. Udløsekarakteristikken i flere trin med dynamisk kortslutningsdetektering er optimeret til indkobling af forskellige belastninger. 

PTCB elektroniksikringerne kan kombineres med 48 V DC QUINT eller Trio Power strømforsyning fra Phoenix Contact for at skabe et pålideligt 48 V DC-koncept. 

Mere information på vores hjemmeside.

Mere fra...

12.04.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Udvidelser til ICS og ME-IO DIN-skinnestik

09.04.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Nye tilslutningsstik i PC 6 serien med skruetilslutning

05.04.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Udvidet program af elektronikhuse i ICS-serien

05.04.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Passive kølelegemer og varmespredning til UCS elektronikhuse

02.04.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Stik til motortilslutning af persienner, vinduesafdækninger og markiser

19.03.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Elektroniske sikringer til 48 V belastninger