En Harley Davidson udleder også giftig udstødningsgas

Når et værksted flytter til nyopførte lokaler, gøres der mange overvejelser. Det inkluderer indretning, udstyr og ikke mindst effektiv udsugning, så luften i værkstedet er frisk og uskadelig.

19.06.2020

Sponseret

Geovent

Netop denne situation var Cap’s Harley Davidson i Roskilde i, og selvom en Harley Davidson er en spændende motorcykel, skaber dens udstødningsgasserne et dårligt og farligt arbejdsmiljø.
Kunden ønskede en praktisk løsning, som også skulle være fleksibel i dagligdagen. Da lofthøjden var lav, ønskede man også en løsning, som ikke fylder for meget. Samtidig med at det skulle være en løsning, som er nem at betjene for medarbejderne.

Derfor blev der valgt en løsning med en slædekanal på tværs af lokalet, hvorpå et antal slædevogne med tilhørende fleksible slanger er monteret. En balance sikrer, at slangerne holdes oppe eller nede efter medarbejderens ønske.
 
Slangerne er monteret med et Y- stykke, som er ideel til et motorcykel værksted. Ofte har en motorcykel en dobbelt udstødning, og Y-stykket kan suge fra begge samtidig. For at sikre en god og tæt tilslutning ved udstødningen er vores GeoFlexGrip valgt. Den lukker sammen, når det ikke er i brug, og dermed stoppes sugningen. Samtidig er denne gummibelagt og beskytter mod ridser på de flotte motorcykler.
 
Ventilatoren er monteret på taget, så støjen minimeres. Det er en trykstærk MSFG 200 ventilator med scirocco hjul. Endvidere er en trykvagt monteret, så der gives advarsel, hvis der opstår unormale forhold i systemet, som f.eks. ved for lavt tryk. 

Mere fra...

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

28.05.2024Geovent

Sponseret

Geovent præsenterer specialdesignede produkter på Intertool Welding Fair

08.05.2024Geovent

Sponseret

Casestory: Geovent udsugningssystem beskytter brandmænd på brandstationen i Rosbach, Tyskland.

01.05.2024Geovent

Sponseret

Nyt produkt: GT Ultra Svejse- og slibebord!